Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
GreekEnglish (United Kingdom)
Οικοσελίδα
ΠΙΚ Tο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ιδρύθηκε το 1972. Αποστολή του είναι να μεριμνά για τη συνεχή επιμόρφωση των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, να τους ενημερώνει για τις σύγχρονες τάσεις στην εκπαίδευση, να τεκμηριώνει ερευνητικά και θεωρητικά την ακολουθητέα εκπαιδευτική πολιτική και να διευκολύνει τους εκπαιδευτικούς στην προσπάθειά τους για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής στο Σεμινάριο Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης «Χτίζοντας υγιείς σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα»

Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Μελετών Κοινωνικού Φύλου (MIGS), σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ανακοινώνει τη διεξαγωγή Σεμιναρίου Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών με τίτλο «Χτίζοντας Υγιείς Σχέσεις ανάμεσα στα Δύο Φύλα» (Gender Equality Awareness Raising against Intimate Partner Violence II) στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο «Circle of CHANGE: Preventing and combating violence against women and girls through gender equality awareness».

    Περισσότερα...

 

Προκήρυξη Διαγωνισμών «Μαθητές και Μαθήτριες στην Έρευνα - ΜΕΡΑ» και «Τεχνολογία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση - ΤΕΚΕ» 2018 - 2019

Εγκύκλιος

 

Διοργάνωση Ημερίδας με Βιωματικά Εργαστήρια «Από τη συγγραφή στην Εικονογράφηση: Οδικός Χάρτης για νέους Συγγραφείς και Εικονογράφους»

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου διοργανώνουν Ημερίδα Αφήγησης το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018, από τις 8:30 π.μ. μέχρι 1:00 μ.μ. στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιμορφωθούν στη δημιουργική αξιοποίηση στο σχολείο της αφήγησης και της εικονογράφησης. Η Ημερίδα θα περιλαμβάνει βιωματικά εργαστήρια, τα οποία θα πραγματοποιήσουν οι Λιάνα Δενεζάκη, Ανδρέας Καρακίτσιος, Φρίξος Μιχαηλίδης και Τασούλα Τσιλιμένη. Επισυνάπτονται το Πρόγραμμα της Ημερίδας και οι περιγραφές των εργαστηρίων με τα βιογραφικά σημειώματα των εισηγητών/τριών.

    Περισσότερα...

 
Έχουν επισκεφτεί τον ιστοχώρο 149 άτομα την τελευταία ώρα
Νοέμβριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου

Επαγγελματική Μάθηση Εκπαιδευτικών

Ηλεκτρονικές εγγραφές

1480

Πλατφόρμα Moodle

Παραγωγές

Δάφνη

Literacy and Contemporary Society

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Αντιρατσιστική πολιτική

Εκπαιδευτική Ένταξη Παιδιών με Μεταναστευτική Βιογραφία

Μέτρα για Βελτίωση Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Ένταξης Παιδιών Τρίτων Χωρών στην Κύπρο

masdiv

Pestalozzi

Ισότητα των Φύλων στην Εκπαίδευση

Ενημέρωσέ με