Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020
GreekEnglish (United Kingdom)
Οικοσελίδα

Διαδικτυακό Περιβάλλον Εγγραφών και ενημέρωση για τον τρόπο πρόσβασης από τους χρήστες

Σας ενημερώνουμε ότι για την πρόσβαση στο αναβαθμισμένο Διαδικτυακό Περιβάλλον Εγγραφών https://www.pi-eggrafes.ac.cy του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου οι χρήστες χρησιμοποιούν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που έχουν για την Υπηρεσία Κεντρικής Αυθεντικοποίησης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες πιο κάτω.

Περισσότερες πληροφορίες
Εγκύκλιος ημερoμηνίας 5.12.2018 | Ανακοίνωση ημερομηνίας 1.2.2019

Διοργάνωση επιμόρφωσης για την «Ημέρα Εκπαιδευτικού» (13 Φεβρουαρίου 2020) Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, και όπως έχει ήδη ανακοινωθεί στην Εγκύκλιο ημερ. 3ης Σεπτεμβρίου 2019 («Χρονοδιαγράμματα και οργάνωση σχολικής χρονιάς 2019-2020», Αρ. Φακ.: 7.12.09/5), η δεύτερη Ημέρα Εκπαιδευτικού Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης αναμένεται να πραγματοποιηθεί φέτος τη 13η Φεβρουαρίου 2020.

    Περισσότερα...

 

Δεύτερη συνάντηση Δικτύου Υποστήριξης Σχολείων για τη διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς με βάση τη Συστημική Θεωρία και Πρακτική

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια Εγκυκλίου (ypp9949, ημερ. 8/11/2019), σας ενημερώνουμε ότι το Παρατηρητήριο για τη Βία στα Σχολεία (ΠΑ.ΒΙ.Σ.) προγραμματίζει τη δεύτερη συνάντηση για τα σχολεία που συμμετέχουν στο Δίκτυο Υποστήριξης Σχολείων για τη διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς με βάση τη Συστημική Θεωρία και Πρακτική (βλ. Παράρτημα με κατάλογο σχολείων). Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου 2020, στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στη Λευκωσία, από τις 8:30 μέχρι τις 13:00.

    Περισσότερα...

 

Επιμορφωτικό σεμινάριο για το ανέβασμα θεατρικών παραστάσεων

Η Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του ΥΠΠΑΝ σε συνεργασία με τον ΘΟΚ και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου (Π.Ι.), διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο για τους/τις εκπαιδευτικούς που έχουν αναλάβει την ετοιμασία θεατρικών παραστάσεων στο πλαίσιο των 31ων Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου.

    Περισσότερα...

 

Προσφορά προγράμματος αντικαταστατών εκπαιδευτικών στη Μέση Εκπαίδευση

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, πληροφορείστε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης διοργανώνει Πρόγραμμα Επιμόρφωσης για τους/τις αντικαταστάτες/τριες εκπαιδευτικούς Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

    Περισσότερα...

 

Έναρξη Δεύτερης Σειράς Σεμιναρίων για Εκπαίδευση MediaCoaches στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EMCI για υποστήριξη της Παιδείας για τα Μέσα

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια προηγούμενης ταυτάριθμης εγκυκλίου (ημερομ. 2/10/19) σάς ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «European MediaCoach Initiative - EMCI» (Erasmus+, Key Action 3), το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο προσφέρουν δεύτερη σειρά Σεμιναρίων με τίτλο «MediaCoach: Υποστηρίζοντας την Παιδεία για τα Μέσα». Σκοπός του Ευρωπαϊκού Προγράμματος, και των Σεμιναρίων ειδικότερα, είναι η προετοιμασία εκπαιδευτικών και άλλων επαγγελματιών που έχουν επαφή με παιδιά και νέους/νέες (π.χ., κοινωνικούς λειτουργούς, μέλη οργανώσεων σχετικών με τη νεολαία, λειτουργούς και επαγγελματίες σε οποιονδήποτε άλλο τομέα που έχουν πρόσβαση στη νεολαία), ώστε να καταστούν MediaCoaches.

    Περισσότερα...

 

Κατάλογος συμμετεχόντων/ουσών στις επιμορφωτικές συναντήσεις για Εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης για τη Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, και σε συνέχεια σχετικής εγκυκλίου με Αρ. Φακ.: 11.2.06 και ημερ. 11 Δεκεμβρίου 2019, επισυνάπτεται ο κατάλογος των συμμετεχόντων/ουσών.

    Περισσότερα...

 

Δεύτερη σειρά επαρχιακών συναντήσεων των δικτύων σχολείων για υποστήριξη στη διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, και σε συνέχεια της εγκυκλίου με ημερομηνία 15 Οκτωβρίου 2019 (Αρ. Φακ.: Π.Ι. 7.1.10.3.4), σας ενημερώνουμε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο προγραμματίζει τη δεύτερη σειρά διά ζώσης συναντήσεων με τους/τις εκπαιδευτικούς των σχολείων που έχουν ενταχθεί στο δίκτυο για υποστήριξη στη διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας στα παιδιά με μεταναστευτική βιογραφία.

    Περισσότερα...

 
Έχουν επισκεφτεί τον ιστοχώρο 200 άτομα την τελευταία ώρα
Ιανουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου

Επαγγελματική Μάθηση Εκπαιδευτικών

Π.Ι.Κ. Εγγραφές

1480

Διαδικτυακό Περιβάλλον Μάθησης Π.Ι. - Moodle

Παραγωγές

Δάφνη

Literacy and Contemporary Society

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Αντιρατσιστική πολιτική

Εκπαιδευτική Ένταξη Παιδιών με Μεταναστευτική Βιογραφία

Μέτρα για Βελτίωση Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Ένταξης Παιδιών Τρίτων Χωρών στην Κύπρο

masdiv

Ισότητα των Φύλων στην Εκπαίδευση

Ενημέρωσέ με