Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
GreekEnglish (United Kingdom)
Οικοσελίδα

Αναβάθμιση Διαδικτυακού Περιβάλλοντος Εγγραφών

Σας ενημερώνουμε ότι υλοποιήθηκε αναβάθμιση του διαδικτυακού περιβάλλοντος εγγραφών https://www.pi-eggrafes.ac.cy του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου. Η πρόσβαση στο νέο περιβάλλον εγγραφών από τους χρήστες δεν θα γίνεται με τον αριθμό ταυτότητας και τον κωδικό (password) που χρησιμοποιούνταν προηγουμένως. Αντίθετα, για την πρόσβαση οι χρήστες θα χρησιμοποιούν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που έχουν για την Υπηρεσία Κεντρικής Αυθεντικοποίησης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου (https://login.pi.ac.cy).

Περισσότερες πληροφορίες
Εγκύκλιος ημερoμηνίας 5.12.2018 | Ανακοίνωση ημερομηνίας 1.2.2019

Έναρξη Σειράς Σεμιναρίων για Εκπαίδευση MediaCoaches στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EMCI για υποστήριξη της Παιδείας για τα Μέσα

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα σάς ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «European MediaCoach Initiative - EMCI» (Erasmus+, Key Action 3), το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.) και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, προσφέρουν σειρά Σεμιναρίων με τίτλο «MediaCoach: Υποστηρίζοντας την Παιδεία για τα Μέσα». Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα EMCI αποσκοπεί να προετοιμάσει εκπαιδευτικούς και άλλους επαγγελματίες που έχουν επαφή με νέους/νέες (π.χ., κοινωνικούς λειτουργούς, μέλη οργανώσεων σχετικών με τη νεολαία, λειτουργούς και επαγγελματίες σε οποιονδήποτε άλλο τομέα που έχουν πρόσβαση στη νεολαία), προκειμένου να είναι σε θέση να προωθούν την ενδυνάμωση της νεολαίας στην αντιμετώπιση πολλαπλών προκλήσεων της κοινωνίας της πληροφορίας. Αυτή η ενδυνάμωση περιλαμβάνει την καλλιέργεια δεξιοτήτων κριτικής σκέψης των μαθητών/τριών και των νέων γενικότερα γύρω από τα ζητήματα που σχετίζονται με τα Μέσα, έντυπα ή ηλεκτρονικά, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

    Περισσότερα...

 

Πρόσκληση συμμετοχής στο συνέδριο DRC «Ψηφιακή Υπεύθυνη Πολιτειότητα σε έναν Διασυνδεδεμένο κόσμο: Αναπτύσσοντας δεξιότητες ψηφιακού γραμματισμού στη σχολική εκπαίδευση»

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, πληροφορείστε ότι το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) και το διεθνές κέντρο ερευνών CARDET συνδιοργανώνουν Συνέδριο με θέμα «Ψηφιακή Υπεύθυνη Πολιτειότητα σε έναν Διασυνδεδεμένο κόσμο: Αναπτύσσοντας δεξιότητες ψηφιακού γραμματισμού στη σχολική εκπαίδευση».

    Περισσότερα...

 

Συμμετοχή εκπαιδευτικών σε Διεθνές Συνέδριο για τη Διδασκαλία της Αρχιτεκτονικής Σύνθεσης με θέμα «Initiations: Practices of Teaching First Year Design in Architecture» (23-25 Οκτωβρίου 2019)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι το Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, διοργανώνει συνέδριο με θέμα «Initiations: Practices of Teaching First Year Design in Architecture». Σκοπός του συνεδρίου είναι η παρουσίαση, μελέτη και συζήτηση θεμάτων και πρακτικών που αφορούν στη διδασκαλία της Αρχιτεκτονικής Σύνθεσης.

    Περισσότερα...

 

Σειρά Σεμιναρίων «Οι εκπαιδευτικοί μιλούν για το έργο τους»

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο προσφέρει στους/στις εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα να συμμετέχουν ως εισηγητές/εισηγήτριες σε Σειρά Σεμιναρίων με τίτλο «Οι εκπαιδευτικοί μιλούν για το έργο τους». Το Πρόγραμμα προσφέρεται για τέταρτη συνεχή χρονιά και οργανώνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας δημιουργίας πολλαπλών ευκαιριών επαγγελματικής μάθησης στους εκπαιδευτικούς.

    Περισσότερα...

 
Έχουν επισκεφτεί τον ιστοχώρο 220 άτομα την τελευταία ώρα
Οκτώβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου

Επαγγελματική Μάθηση Εκπαιδευτικών

Π.Ι.Κ. Εγγραφές

1480

Πλατφόρμα Moodle

Παραγωγές

Δάφνη

Literacy and Contemporary Society

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Αντιρατσιστική πολιτική

Εκπαιδευτική Ένταξη Παιδιών με Μεταναστευτική Βιογραφία

Μέτρα για Βελτίωση Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Ένταξης Παιδιών Τρίτων Χωρών στην Κύπρο

masdiv

Ισότητα των Φύλων στην Εκπαίδευση

Ενημέρωσέ με