Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021
GreekEnglish (United Kingdom)
Οικοσελίδα

Διαδικτυακό Περιβάλλον Εγγραφών και ενημέρωση για τον τρόπο πρόσβασης από τους χρήστες

Σας ενημερώνουμε ότι για την πρόσβαση στο αναβαθμισμένο Διαδικτυακό Περιβάλλον Εγγραφών https://www.pi-eggrafes.ac.cy του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου οι χρήστες χρησιμοποιούν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που έχουν για την Υπηρεσία Κεντρικής Αυθεντικοποίησης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες πιο κάτω.

Περισσότερες πληροφορίες
Εγκύκλιος ημερoμηνίας 5.12.2018 | Ανακοίνωση ημερομηνίας 1.2.2019

Κατάλογος συμμετεχόντων/συμμετεχουσών στη Διαδικτυακή Επιμόρφωση (σειρά πέντε διαλέξεων) των φιλολόγων στη Διδακτική της Λογοτεχνίας

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, και σε συνέχεια σχετικής εγκυκλίου, με Αρ. Φακ.: 7.7.02.8/3, Π.Ι. 7.12.07 και ημερ.: 12 Φεβρουαρίου 2021, επισυνάπτεται ο κατάλογος των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών.

Υπενθυμίζεται ότι η Επιμόρφωση (σειρά πέντε διαδικτυακών διαλέξεων διάρκειας 60΄ λεπτών η κάθε μία) θα διεξαχθεί από τις 10 Μαρτίου μέχρι 21 Απριλίου 2021, σε μη εργάσιμο χρόνο, μέσω της εφαρμογής Μicrosoft Teams. Το Πρόγραμμα της διαδικτυακής Επιμόρφωσης επισυνάπτεται.

    Περισσότερα...

 

Διαδικτυακά επιμορφωτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το μάθημα της Τέχνης

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, και σε συνέχεια σχετικής εγκυκλίου με Αρ. Φακ.: Π.Ι. 7.11.08 και ημερ.: 8 Φεβρουαρίου 2021, επισυνάπτονται οι κατάλογοι των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών. Υπενθυμίζεται ότι τα επιμορφωτικά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω του προγράμματος ΜS-ΤEAMS, στις ακόλουθες ημερομηνίες:

    Περισσότερα...

 

Ολοκλήρωση Εκπαίδευσης εκπαιδευτικών Ειδικών Σχολείων (διαδικτυακά) στο πρόγραμμα «Κράτα με Aσφαλή» («Keep me Safe»)

Αναφερόμαστε στο πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της ταυτάριθμης εγκυκλίου με ημερομηνία 18/9/2019, σας ενημερώνουμε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης προχωρούν στην ολοκλήρωση της εν λόγω εκπαίδευσης, η οποία είχε διακοπεί κατά την περσινή σχολική χρονιά, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας COVID-19.

    Περισσότερα...

 

Κατάλογος Συμμετεχόντων και Συμμετεχουσών στο Διαδικτυακό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Ομογενών Εκπαιδευτικών (Απρίλιος – Ιούνιος 2021)

Ανακοίνωση

 

Εξ Αποστάσεως σεμινάρια επιμόρφωσης εκπαιδευτικών για το Microsoft Teams από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (ΠΙ), σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ), συνεχίζει την προσφορά εξ αποστάσεως σεμιναρίων επιμόρφωσης με θέμα την αξιοποίηση της εφαρμογής Microsoft Teams στη μαθησιακή διαδικασία για τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο 2021. Η νέα σειρά σεμιναρίων απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς οι οποίοι δεν έχουν παρακολουθήσει τις επιμορφώσεις που έχουν ήδη προσφερθεί και αφορούν στην αξιοποίηση του Microsoft Teams στη μαθησιακή διαδικασία.

    Περισσότερα...

 

Δοκίμια Ενδιάμεσης Αξιολόγησης για τα παιδιά με μεταναστευτική βιογραφία που παρακολουθούν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στην Ελληνική ως δεύτερη γλώσσα

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια προηγούμενης ταυτάριθμης εγκυκλίου, με ημερομηνία 9 Σεπτεμβρίου 2020, ενημερώνεστε ότι στις ιστοσελίδες της Διεύθυνσης Δημοτικής Εκπαίδευσης και του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου θα βρείτε αναρτημένα τα Δοκίμια Ενδιάμεσης Αξιολόγησης για τα παιδιά με μεταναστευτική βιογραφία που παρακολουθούν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στην Ελληνική ως δεύτερη γλώσσα.

    Περισσότερα...

 

Εφαρμογή της Ενιαίας Πολιτικής για την Επαγγελματική Μάθηση των εκπαιδευτικών μέσω της Ηλεκτρονικής Πύλης για την Επαγγελματική Μάθηση (Υποβολή ενδιάμεσου απολογισμού) – Σχολική χρονιά 2020-2021

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια προηγούμενης ταυτάριθμης Εγκυκλίου (ημερ. 31 Αυγούστου 2020), υπενθυμίζεται ότι, μέχρι τις 12 Μαρτίου 2021, κάθε σχολική μονάδα πρέπει να υποβάλει τον ενδιάμεσο απολογισμό της αναφορικά με το Σχέδιο Δράσης Επαγγελματικής Μάθησης των εκπαιδευτικών της.

    Περισσότερα...

 

Παράταση υποβολής συμμετοχών στον Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Καν΄ το ν’ ακουστεί 2021»

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, και σε συνέχεια προηγούμενων εγκυκλίων (Αρ. Φακ. Π.Ι. 5.24.06, ημερομηνίας 24/9/2020, που αφορά στη Συμμετοχή σε Προγράμματα και Δράσεις για την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδασκαλία και μάθηση, για τη σχολική χρονιά 2020–2021 και Αρ. Φακ. Π.Ι. 7.24.02.1, ημερομηνίας 14/1/2021, που αφορά στην Παράταση υποβολής συμμετοχών στον Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Καν΄το ν’ ακουστεί 2021») σας ενημερώνουμε ότι μετά από αιτήματα εκπαιδευτικών στην Ελλάδα, και λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στα σχολεία εξαιτίας της πανδημίας, έχει δοθεί μια τελευταία παράταση στην προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τον Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Καν΄το ν’ ακουστεί 2021»

    Περισσότερα...

 

Διαδικτυακά επιμορφωτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το μάθημα της Τέχνης

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, οργανώνουν διαδικτυακά επιμορφωτικά σεμινάρια, μέσω του προγράμματος ΜS-ΤEAMS, για εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το μάθημα της Τέχνης, τον Μάρτιο του 2021. Σκοπός των σεμιναρίων είναι η αλληλεπίδραση με έργα τέχνης μέσα από διάφορες προσεγγίσεις και στρατηγικές, στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (σύγχρονης και ασύγχρονης).

    Περισσότερα...

 

Συναντήσεις Δικτύου σχολείων για υποστήριξη της εφαρμογής της Αντιρατσιστικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο έχει προγραμματίσει τις συναντήσεις για το υπόλοιπο της φετινής σχολικής χρονιάς για τα σχολεία που έχουν ενταχθεί στο δίκτυο για υποστήριξη της εφαρμογής της αντιρατσιστικής πολιτικής του ΥΠΠΑΝ «Κώδικας Συμπεριφοράς κατά του Ρατσισμού και Οδηγός Διαχείρισης και Καταγραφής Ρατσιστικών Περιστατικών» (βλ. Παράρτημα).

    Περισσότερα...

 
Έχουν επισκεφτεί τον ιστοχώρο 122 άτομα την τελευταία ώρα
Μάρτιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου

Επαγγελματική Μάθηση Εκπαιδευτικών

Διαδικτυακό Περιβάλλον Εγγραφών

1480

Διαδικτυακό Περιβάλλον Μάθησης Π.Ι. - Moodle

Παραγωγές

Προβολή προγραμματισμού επιμορφωτικών δράσεων

Literacy and Contemporary Society

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Αντιρατσιστική πολιτική

Εκπαιδευτική Ένταξη Παιδιών με Μεταναστευτική Βιογραφία

Μέτρα για Βελτίωση Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Ένταξης Παιδιών Τρίτων Χωρών στην Κύπρο

STEAME

TeaCheRs 4 EuRope

CICADA

SeBI

Ισότητα των Φύλων στην Εκπαίδευση

Ενημέρωσέ με