Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
GreekEnglish (United Kingdom)
Οικοσελίδα

Διαδικτυακό Περιβάλλον Εγγραφών και ενημέρωση για τον τρόπο πρόσβασης από τους χρήστες

Σας ενημερώνουμε ότι για την πρόσβαση στο αναβαθμισμένο Διαδικτυακό Περιβάλλον Εγγραφών https://www.pi-eggrafes.ac.cy του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου οι χρήστες χρησιμοποιούν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που έχουν για την Υπηρεσία Κεντρικής Αυθεντικοποίησης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες πιο κάτω.

Περισσότερες πληροφορίες
Εγκύκλιος ημερoμηνίας 5.12.2018 | Ανακοίνωση ημερομηνίας 1.2.2019

Ανάρτηση προκαταρκτικών αποτελεσμάτων αξιολόγησης εκδηλώσεων ενδιαφέροντος υποψήφιων εκπαιδευτών για τον διαγωνισμό αγοράς υπηρεσιών ΠΙ 05/2021 για στελέχωση των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Παναγιάς και Σαλαμιούς

Ανακοίνωση

Προκαταρκτικά αποτελέσματα

 

Συνέδριο με θέμα « Language teaching and the pandemic: a shift to a new era?», 27 και 28 Νοεμβρίου 2021

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, Συνέδριο με θέμα «Language teaching and the pandemic: a shift to a new era?». Το Συνέδριο διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκπαιδευτικών Αγγλικής (CyTEA), σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο IATEFL LTSIG.

    Περισσότερα...

 

Αποτελέσματα και Τελετή Βράβευσης του Δ΄ Παγκύπριου Διαγωνισμού Αρχαίας Κυπριακής Γραμματείας με θέμα: «Η Αρχαία Κυπριακή Γραμματεία ανά τους αιώνες: Αέναα νάματα Γλώσσας και Λογοτεχνίας, Τέχνης και Επιστήμης»

Εγκύκλιος

 

Πρόσκληση για συμμετοχή στο Δ΄ Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο του κύκλου «Η Αρχαία Κυπριακή Γραμματεία ανά τους αιώνες», με θέμα: «Από την Αρχαία Κυπριακή Γραμματεία στη Νεοελληνική Λογοτεχνία»

Εγκύκλιος

Έντυπο δήλωσης συμμετοχής

Ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής

 

Αποτελέσματα του διαγωνισμού προώθησης της Αντιρατσιστικής Πολιτικής του ΥΠΠΑΝ στο πλαίσιο πρόληψης της βίας και της νεανικής παραβατικότητας στο σχολείο και προαγωγής της ενεργού πολιτότητας

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια ταυτάριθμων εγκυκλίων (ypp11614 , ημερ. 07/01/21 και ypp12039 , ημερ. 30/03/2021) ενημερώνουμε ότι έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς ο διαγωνισμός που διοργανώθηκε από το Συμβούλιο για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Εγκληματικότητας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο-Παρατηρητήριο για τη Βία στο Σχολείο (ΠΑ.ΒΙ.Σ.) του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και το γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού.

    Περισσότερα...

 

Αποτελέσματα διαγωνισμού δημιουργίας και σχεδιασμού αφίσας με θέμα «Παιδικό Μουσείο Κύπρου. Για το παιδί και την ανάπτυξή του»

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια προηγούμενων ταυτάριθμων εγκυκλίων με ημερ. 16/12/2020 και 15/02/2021, σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διαγωνισμός επιλογής δημιουργίας και σχεδιασμού αφίσας με θέμα «Παιδικό Μουσείο Κύπρου», που απευθυνόταν σε μαθητές/μαθήτριες των σχολείων Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

    Περισσότερα...

 

Διοργάνωση Διημέρου Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Προσχολικής, Δημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης 2021-2022

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, ενημερώνεστε ότι το Διήμερο Εκπαιδευτικού θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022. Όλοι/Όλες οι εκπαιδευτικοί και οι Διευθυντές/Διευθύντριες θα συμμετέχουν σε κεντρικές και ενδοσχολικές επιμορφώσεις, που θα πραγματοποιηθούν από τις 7 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2021. Στον πίνακα που ακολουθεί, αναφέρονται οι ημερομηνίες διεξαγωγής της Κεντρικής και Ενδοσχολικής Επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών, ανάλογα με τον τύπο σχολείου και την επαρχία στην οποία βρίσκεται το σχολείο. Επομένως, ανάλογα με το σχολείο στο οποίο υπηρετούν, οι εκπαιδευτικοί θα συμμετέχουν στις επιμορφώσεις.

    Περισσότερα...

 
Έχουν επισκεφτεί τον ιστοχώρο 150 άτομα την τελευταία ώρα
Ιούλιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου

Επαγγελματική Μάθηση Εκπαιδευτικών

Διαδικτυακό Περιβάλλον Εγγραφών

Διαχείριση Προφίλ: Εγγραφή νέου χρήστη, Επικαιροποίηση στοιχείων, Υπενθύμιση ονόματος χρήστη, Ορισμός νέου κωδικού

1480

Διαδικτυακό Περιβάλλον Μάθησης Π.Ι. - Moodle

Παραγωγές

Προβολή προγραμματισμού επιμορφωτικών δράσεων

Literacy and Contemporary Society

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Αντιρατσιστική πολιτική

Εκπαιδευτική Ένταξη Παιδιών με Μεταναστευτική Βιογραφία

Μέτρα για Βελτίωση Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Ένταξης Παιδιών Τρίτων Χωρών στην Κύπρο

STEAME

TeaCheRs 4 EuRope

CICADA

SeBI

Ισότητα των Φύλων στην Εκπαίδευση

Ενημέρωσέ με