Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017
GreekEnglish (United Kingdom)
Οικοσελίδα
Χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2018

Αιτήσεις για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Ομογενών Εκπαιδευτικών «Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμός»

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο προσφέρει και φέτος Πρόγραμμα Επιμόρφωσης με θέμα «Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμός», το οποίο απευθύνεται σε ομογενείς εκπαιδευτικούς. Σκοπός του Προγράμματος είναι να επιμορφώσει τους/τις ομογενείς εκπαιδευτικούς σε σύγχρονες προσεγγίσεις στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας, έτσι ώστε να είναι ικανοί να τη διδάξουν στις χώρες προέλευσής τους, καθώς και να τους δώσει την ευκαιρία να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στην ελληνική γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό. Οι εκπαιδευτικοί δεσμεύονται να επιστρέψουν και να διδάξουν στις χώρες τους μετά την ολοκλήρωση του Προγράμματος.

    Περισσότερα...

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια εγκυκλίων (Αρ. Φακ. Υ.Π.Π. 7.1.05.30, ημερ. 28/8/2017 και Αρ. Φακ. Π.Ι. 7.1.10.8.3/4, ημερομ. 31 Αυγούστου 2017) υπενθυμίζονται τα πιο κάτω:

1. Όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων αναμένεται να υποβάλουν το σχέδιο δράσης Επαγγελματικής Μάθησης (Ε.Μ.) των εκπαιδευτικών τους, το οποίο εντάσσεται στο Ενιαίο Σχέδιο Βελτίωσης της Σχολικής Μονάδας, στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (https://epaggelmatikimathisi.pi.ac.cy).

    Περισσότερα...

 

Πρόγραμμα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Δημοτικής Εκπαίδευσης Επαρχίας Πάφου

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, πληροφορείστε ότι η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο προσφέρουν πρόγραμμα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών που διδάσκουν στην πόλη και επαρχία Πάφου, στα γνωστικά αντικείμενα των Ελληνικών και Μαθηματικών. Η επιμόρφωση είναι υποχρεωτική για όλα τα σχολεία.

    Περισσότερα...

 

Διαγωνισμός για την προώθηση της Ισότητας των Φύλων στην Απασχόληση με τίτλο «Όλα τα παιγνίδια είναι δικά μας, ανήκουν σε όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια»

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι η Διατμηματική Επιτροπή για την Ισότητα των Φύλων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ισότητας των Φύλων στην Απασχόληση και στην Επαγγελματική Εκπαίδευση του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων διοργανώνει διαγωνισμό, ο οποίος αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση εκπαιδευτικών και μαθητών/μαθητριών για τα ζητήματα της έμφυλης ισότητας στην απασχόληση με τίτλο «Όλα τα παιγνίδια είναι δικά μας, ανήκουν σε όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια».

    Περισσότερα...

 
Έχουν επισκεφτεί τον ιστοχώρο 326 άτομα την τελευταία ώρα
Δεκέμβριος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Επαγγελματική Μάθηση Εκπαιδευτικών

Ηλεκτρονικές εγγραφές

Πλατφόρμα Moodle

Πύλη e-epimorfosi

Παραγωγές

Literacy and Contemporary Society

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα HOPEs

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα DiDeSu

Αντιρατσιστική πολιτική

Εκπαιδευτική Ένταξη Παιδιών με Μεταναστευτική Βιογραφία

Pestalozzi

Ισότητα των Φύλων στην Εκπαίδευση

Ενημέρωσέ με