Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017
GreekEnglish (United Kingdom)
Οικοσελίδα
ΠΙΚΤο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.) έχει προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό του λογότυπού του.

Το εκσυγχρονισμένο λογότυπο, από τώρα και στο εξής, θα χρησιμοποιείται από όλες τις υπηρεσίες οι οποίες υπάγονται διοικητικά στο Π.Ι. (Π.Ι., Κ.Ε.Ε.Α., Υ.Α.Π.).

Διοργάνωση Β΄ Διεθνούς Συνεδρίου «Η Αρχαία Κυπριακή Γραμματεία ανά τους αιώνες. Έμφαση στη διδακτική πράξη»

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, και σε συνέχεια ταυτάριθμης εγκυκλίου ημερ. 6 Μαρτίου 2017,   επισυνάπτεται ο κατάλογος των ατόμων που θα παρακολουθήσουν το εν λόγω Συνέδριο καθώς και το πρόγραμμα.

    Περισσότερα...

 

Διοργάνωση Θεολογικού Συνεδρίου µε θέµα «Μάθημα Θρησκευτικών: παρόν και μέλλον»

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, η Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης σε συνεργασία µε το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, διοργανώνουν Θεολογικό Συνέδριο µε θέµα: «Μάθημα Θρησκευτικών: παρόν και μέλλον». Το Συνέδριο, το οποίο απευθύνεται στους Θεολόγους καθηγητές/τριες, Γυµνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών και σε Δασκάλους που διδάσκουν το μάθημα των Θρησκευτικών στα Δημοτικά Σχολεία, θα πραγµατοποιηθεί την Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 και ώρα 08:00-13.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων Ιεράς Μονής Κύκκου «Αρχάγγελος», Λευκωσία.

    Περισσότερα...

 

Εφαρμογή της Ενιαίας Πολιτικής για την Επαγγελματική Μάθηση (Ε.Μ.) των εκπαιδευτικών μέσω της Ηλεκτρονικής Πύλης για την Επαγγελματική Μάθηση (Υποβολή ενδιάμεσου απολογισμού)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια προηγούμενης εγκυκλίου (αρ. φακ. Π.Ι. 7.1.10.8.5, ημερ. 29ης Σεπτεμβρίου 2016), σας υπενθυμίζουμε ότι, μέχρι το τέλος Μαρτίου, πρέπει να υποβληθεί από την κάθε σχολική μονάδα ο ενδιάμεσος απολογισμός των δράσεων που έχουν πραγματοποιηθεί για την Επαγγελματική Μάθηση των εκπαιδευτικών της.

    Περισσότερα...

 

Διοργάνωση B΄ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου «Αρχαία Κυπριακή Γραμματεία ανά τους αιώνες. Έμφαση στη διδακτική πράξη»

Η Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, σε συνεργασία με τη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), το Εργαστήριο Κυπριακών Μελετών (ΕΡ.ΚΥ.ΜΕ.) του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., τον Σύνδεσμο Ελλήνων Κυπρίων Φιλολόγων (Σ.Ε.Κ.Φ. - ΟΕΛΜΕΚ) και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Φιλολόγων Κύπρου «Στασίνος», προγραμματίζουν τη διοργάνωση του Β΄ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα: «Αρχαία Κυπριακή Γραμματεία ανά τους αιώνες. Έμφαση στη διδακτική πράξη».

    Περισσότερα...

 

Κείμενο Πολιτικής Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για την ένταξη των μαθητών/τριών με μεταναστευτική βιογραφία στο κυπριακό εκπαιδευτικό σύστημα

Έχω οδηγία να αναφερθώ στο πιο πάνω θέμα και να σας ενημερώσω ότι το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού έχει προχωρήσει στη συγγραφή Κειμένου Πολιτικής για την ένταξη των μαθητών/τριών με μεταναστευτική βιογραφία, το οποίο επισυνάπτεται.

    Περισσότερα...

 
Έχουν επισκεφτεί τον ιστοχώρο 127 άτομα την τελευταία ώρα
Μάρτιος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

Επαγγελματική Μάθηση Εκπαιδευτικών

Ηλεκτρονικές εγγραφές

Πλατφόρμα Moodle

Πύλη e-epimorfosi

Παραγωγές

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα HOPEs

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα DiDeSu

Αντιρατσιστική πολιτική

Εκπαιδευτική Ένταξη Παιδιών με Μεταναστευτική Βιογραφία

Literacy and Contemporary Society

Pestalozzi

Ισότητα των Φύλων στην Εκπαίδευση

eprocurementΗλεκτρονικό Σύστημα Σύναψης Συμβάσεων
Ενημέρωσέ με