Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
GreekEnglish (United Kingdom)
Οικοσελίδα
ΠΙΚΤο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.) έχει προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό του λογότυπού του.

Το εκσυγχρονισμένο λογότυπο, από τώρα και στο εξής, θα χρησιμοποιείται από όλες τις υπηρεσίες οι οποίες υπάγονται διοικητικά στο Π.Ι. (Π.Ι., Κ.Ε.Ε.Α., Υ.Α.Π.).

Διάγνωση επιμορφωτικών αναγκών αναφορικά με τα Σεμινάρια σε Σχολική Βάση και τα Σεμινάρια για γονείς

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο προχωρεί σε διάγνωση αναγκών επιμόρφωσης, ώστε να καταστεί δυνατή η αποτελεσματική ανταπόκρισή του στις ανάγκες των εκπαιδευτικών και των σχολείων. Στη βάση της διάγνωσης των επιμορφωτικών αναγκών, θα οργανωθούν και θα προσφερθούν τα αντίστοιχα Σεμινάρια σε Σχολική Βάση και Σεμινάρια για Γονείς για την επόμενη σχολική χρονιά 2017-2018.

    Περισσότερα...

 

Κατάθεση εργασιών για το 19ο τεύχος του Δελτίου του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου

Ανακοίνωση

 

Διοργάνωση Β΄ Διεθνούς Συνεδρίου «Η Αρχαία Κυπριακή Γραμματεία ανά τους αιώνες. Έμφαση στη διδακτική πράξη»

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, και σε συνέχεια ταυτάριθμης εγκυκλίου ημερ. 6 Μαρτίου 2017,   επισυνάπτεται ο κατάλογος των ατόμων που θα παρακολουθήσουν το εν λόγω Συνέδριο καθώς και το πρόγραμμα.

    Περισσότερα...

 

Διοργάνωση Θεολογικού Συνεδρίου µε θέµα «Μάθημα Θρησκευτικών: παρόν και μέλλον»

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, η Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης σε συνεργασία µε το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, διοργανώνουν Θεολογικό Συνέδριο µε θέµα: «Μάθημα Θρησκευτικών: παρόν και μέλλον». Το Συνέδριο, το οποίο απευθύνεται στους Θεολόγους καθηγητές/τριες, Γυµνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών και σε Δασκάλους που διδάσκουν το μάθημα των Θρησκευτικών στα Δημοτικά Σχολεία, θα πραγµατοποιηθεί την Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 και ώρα 08:00-13.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων Ιεράς Μονής Κύκκου «Αρχάγγελος», Λευκωσία.

    Περισσότερα...

 

Εφαρμογή της Ενιαίας Πολιτικής για την Επαγγελματική Μάθηση (Ε.Μ.) των εκπαιδευτικών μέσω της Ηλεκτρονικής Πύλης για την Επαγγελματική Μάθηση (Υποβολή ενδιάμεσου απολογισμού)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια προηγούμενης εγκυκλίου (αρ. φακ. Π.Ι. 7.1.10.8.5, ημερ. 29ης Σεπτεμβρίου 2016), σας υπενθυμίζουμε ότι, μέχρι το τέλος Μαρτίου, πρέπει να υποβληθεί από την κάθε σχολική μονάδα ο ενδιάμεσος απολογισμός των δράσεων που έχουν πραγματοποιηθεί για την Επαγγελματική Μάθηση των εκπαιδευτικών της.

    Περισσότερα...

 

Κείμενο Πολιτικής Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για την ένταξη των μαθητών/τριών με μεταναστευτική βιογραφία στο κυπριακό εκπαιδευτικό σύστημα

Έχω οδηγία να αναφερθώ στο πιο πάνω θέμα και να σας ενημερώσω ότι το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού έχει προχωρήσει στη συγγραφή Κειμένου Πολιτικής για την ένταξη των μαθητών/τριών με μεταναστευτική βιογραφία, το οποίο επισυνάπτεται.

    Περισσότερα...

 
Έχουν επισκεφτεί τον ιστοχώρο 324 άτομα την τελευταία ώρα
Μάρτιος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

Επαγγελματική Μάθηση Εκπαιδευτικών

Ηλεκτρονικές εγγραφές

Πλατφόρμα Moodle

Πύλη e-epimorfosi

Παραγωγές

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα HOPEs

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα DiDeSu

Αντιρατσιστική πολιτική

Εκπαιδευτική Ένταξη Παιδιών με Μεταναστευτική Βιογραφία

Literacy and Contemporary Society

Pestalozzi

Ισότητα των Φύλων στην Εκπαίδευση

eprocurementΗλεκτρονικό Σύστημα Σύναψης Συμβάσεων
Ενημέρωσέ με