Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015
GreekEnglish (United Kingdom)
Οικοσελίδα

Επιμόρφωση δικτύων πόλης και Επαρχίας Λεμεσού στο Νέο Πρόγραμμα Σπουδών των Φυσικών Επιστημών Δημοτικής Εκπαίδευσης

Μέσα στα πλαίσια των αποκεντρωμένων επιμορφωτικών δράσεων για το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών των Φυσικών Επιστημών, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης, θα διοργανώσει εκπαιδευτικά συνέδρια για τα δίκτυα της πόλης και επαρχίας Λεμεσού, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που παρατίθεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.

    Περισσότερα...

 

Εκπαιδευτικό Συνέδριο με τίτλο «Μουσειακή Αγωγή - Δημιουργικές Δράσεις σε Μουσεία και Σχολεία»

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο συνδιοργανώνουν Συνέδριο με θέμα «Μουσειακή Αγωγή - Δημιουργικές Δράσεις σε Μουσεία και Σχολεία», το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο, στις 14 Φεβρουαρίου 2015, από τις 8:30 μέχρι τις 14:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Λευκωσία και σε μουσεία - μνημεία της περιοχής.

    Περισσότερα...

 

Προσφορά Προγράμματος Επιμόρφωσης για τους Μάχιμους Εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης που διδάσκουν Μαθηματικά στην Δ΄ τάξη στο πλαίσιο της εισαγωγής του αναθεωρημένου Αναλυτικού Προγράμματος Μαθηματικών

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα σας ενημερώνουμε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης, προσφέρει Πρόγραμμα Επιμόρφωσης για όλους τους Εκπαιδευτικούς που διδάσκουν Μαθηματικά στην Δ΄ τάξη στο πλαίσιο του αναθεωρημένου Αναλυτικού Προγράμματος Μαθηματικών.

Κάθε εκπαιδευτικός που θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα, θα παρακολουθήσει ένα επιμορφωτικό σεμινάριο σε εργάσιμο χρόνο διάρκειας 3 ωρών.

    Περισσότερα...

 

Συμμετοχή εκπαιδευτικών σε σεμινάριο με τίτλο «Διδάσκοντας Συγκρουσιακά Θέματα»

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, και σε συνέχεια εγκυκλίου με αρ. Φακ. 4.17.12 (ΠΙ)/4.17.31.6/16 (ΥΠΠ) και ημερομηνία 7 Ιανουαρίου 2015, επισυνάπτεται ο κατάλογος των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν στα σεμινάρια στις 2 και στις 3 Φεβρουαρίου 2015, στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στη Λευκωσία. Το σεμινάριο προσφέρεται στο πλαίσιο συμμετοχής της Κύπρου ως χώρας-εταίρου στο Pilot Project Scheme της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης «Ανθρώπινα Δικαιώματα και Δημοκρατία σε Δράση», με το Έργο «Teaching controversial issues – developing effective training for teachers and school leaders».

    Περισσότερα...

 

Πραγματοποίηση Εκπαιδευτικού Συνεδρίου με θέμα: «Η διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας και της Ιστορίας στη Μέση Εκπαίδευση: Από τη θεωρία στην πράξη»

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, διοργανώνει Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα: «Η διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας και της Ιστορίας στη Μέση Εκπαίδευση: Από τη θεωρία στην πράξη», το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, από τις 8:30 μέχρι τις 14:00.

    Περισσότερα...

 

Συμπληρωματικός Προγραμματισμός Προαιρετικών Σεμιναρίων Επιμόρφωσης για το σχολικό έτος 2014 – 2015 και Β΄ Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων για Σεμινάρια σε Σχολική Βάση

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ανακοινώνει τα ακόλουθα:

(α) Προαιρετικά Σεμινάρια Επιμόρφωσης: Τη φετινή σχολική χρονιά, εκτός από τα ήδη προγραμματισμένα σεμινάρια, θα προσφερθούν, για την περίοδο Φεβρουαρίου – Ιουνίου 2015, νέα σεμινάρια, οι τίτλοι των οποίων παρουσιάζονται στο επισυναπτόμενο έντυπο. Σημειώνεται ότι, και για τα νέα σεμινάρια ισχύουν οι Γενικές Οδηγίες του Προγράμματος Προαιρετικών Σεμιναρίων, που βρίσκονται στον ιστοχώρο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου www.pi.ac.cy, στον σύνδεσμο Προγράμματα-Σεμινάρια/Προαιρετικά Σεμινάρια Επιμόρφωσης.

    Περισσότερα...

 
Έχουμε 67 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ιανουάριος 2015
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Πλατφόρμα Moodle

Πύλη e-epimorfosi

Παραγωγές

Ηλεκτρονικές εγγραφές

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Pestalozzi

Διδάσκοντας την Ελληνική ως δεύτερη γλώσσα στο Δημοτικό Σχολείο

Ισότητα των Φύλων στην Εκπαίδευση

Ενεργός Πολιτότητα

eprocurementΗλεκτρονικό Σύστημα Σύναψης Συμβάσεων
Ενημέρωσέ με