Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015
GreekEnglish (United Kingdom)
Οικοσελίδα
ΠΙΚ Tο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ιδρύθηκε το 1972. Αποστολή του είναι να μεριμνά για τη συνεχή επιμόρφωση των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, να τους ενημερώνει για τις σύγχρονες τάσεις στην εκπαίδευση, να τεκμηριώνει ερευνητικά και θεωρητικά την ακολουθητέα εκπαιδευτική πολιτική και να διευκολύνει τους εκπαιδευτικούς στην προσπάθειά τους για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.

Έναρξη Προγράμματος Επιμόρφωσης Βοηθών Διευθυντών Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης 2015 - 2016

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, παρακαλείσθε όπως κοινοποιήσετε στους Βοηθούς Διευθυντές του Σχολείου σας που θα παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης για Βοηθούς Διευθυντές Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, κατά την σχολική χρονιά 2015 – 2016, τον τελικό κατάλογο με τα ονόματα των συμμετεχόντων, όπως αυτά αναγράφονται στο Παράρτημα. Σύμφωνα με τη νομοθεσία (σχέδια υπηρεσίας), η παρακολούθηση των συναντήσεων είναι υποχρεωτική.

    Περισσότερα...

 

Έναρξη Προγράμματος Επιμόρφωσης Νεοπροαχθέντων Διευθυντών Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης 2015 - 2016

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας πληροφορώ ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.) διοργανώνει το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης για Νεοπροαχθέντες Διευθυντές Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2015 -2016, το οποίο καλείστε να παρακολουθήσετε. Σύμφωνα με τη νομοθεσία (σχέδια υπηρεσίας), η παρακολούθηση των συναντήσεων είναι υποχρεωτική. Στο Παράρτημα που ακολουθεί επισυνάπτεται κατάλογος συμμετεχόντων.

    Περισσότερα...

 

Έναρξη Προγράμματος Επιμόρφωσης Νεοπροαχθέντων Διευθυντών Σχολείων Δημοτικής, Προδημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης 2015 - 2016

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας πληροφορώ ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.) διοργανώνει το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης για Νεοπροαχθέντες Διευθυντές Σχολείων Δημοτικής, Προδημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης για το 2015 -2016, το οποίο καλείστε να παρακολουθήσετε. Σύμφωνα με τη νομοθεσία (σχέδια υπηρεσίας), η παρακολούθηση των συναντήσεων είναι υποχρεωτική.

    Περισσότερα...

 

Σεμινάρια σε Σχολική Βάση και Σεμινάρια για Γονείς, 2015-2016

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι έχουν αποσταλεί σε όλες τις σχολικές μονάδες τα τρίπτυχα «Σεμινάρια σε Σχολική Βάση» και «Σεμινάρια για Γονείς», στα οποία περιέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τα πιο πάνω σεμινάρια, που προτίθεται να προσφέρει το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.) κατά το τρέχον σχολικό έτος. Επιπλέον, σας έχει αποσταλεί ο Οδηγός «Επαγγελματική Μάθηση Μέσω της Έρευνας-Δράσης». Το περιεχόμενο των πιο πάνω βρίσκεται αναρτημένο στον ιστοχώρο του Π.Ι. (http://www.pi.ac.cy), και πιο συγκεκριμένα στη σελίδα των Σεμιναρίων σε Σχολική Βάση και των Σεμιναρίων για Γονείς.

    Περισσότερα...

 

Διοργάνωση Διημέρου Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Προδημοτικής, Δημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (8 - 11 Σεπτεμβρίου 2015)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας πληροφορούμε ότι την πρώτη εβδομάδα της νέας σχολικής χρονιάς 2015-2016 θα πραγματοποιηθεί διήμερο επιμόρφωσης εκπαιδευτικών. Το διήμερο επιμόρφωσης θα περιλαμβάνει κεντρική και ενδοσχολική επιμόρφωση και σε αυτό θα συμμετάσχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται στα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία, Νηπιαγωγεία και Ειδικά Σχολεία, καθώς και στα κοινοτικά νηπιαγωγεία. Συνεπώς, επισημαίνεται ότι οι μαθητές θα αρχίσουν τη φοίτησή τους από τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015.

    Περισσότερα...

 
Έχουν επισκεφτεί τον ιστοχώρο 147 άτομα την τελευταία ώρα
Σεπτέμβριος 2015
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Πλατφόρμα Moodle

Πύλη e-epimorfosi

Παραγωγές

Ηλεκτρονικές εγγραφές

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Literacy and Contemporary Society

Elinet

Pestalozzi

Διδάσκοντας την Ελληνική ως δεύτερη γλώσσα στο Δημοτικό Σχολείο

Ισότητα των Φύλων στην Εκπαίδευση

Ενεργός Πολιτότητα

eprocurementΗλεκτρονικό Σύστημα Σύναψης Συμβάσεων
Ενημέρωσέ με