Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας πληροφορούμε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης (Ενδοτμηματικές Επιτροπές Ανάπτυξης και Βελτίωσης της Σχολικής Μονάδας και Αγωγής Υγείας), διοργανώνει διαδικτυακή εκπαιδευτική ημερίδα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας MS TEAMS με τίτλο «Ενδυνάμωση, Μάθηση, Στήριξη στο σύγχρονο σχολείο σε συνθήκες πανδημίας».

Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο, 10 Απριλίου 2021, από τις 9:00-12:30. Θα περιλαμβάνει παράλληλα εργαστήρια, μέσα από τα οποία θα εξετάζονται σύγχρονες τάσεις και πρακτικές εφαρμογές, όσον αφορά τη διαχείριση των νέων πραγματικοτήτων που δημιουργούν οι συνθήκες πανδημίας στον χώρο της εκπαίδευσης. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή και την προτίμησή τους σε ένα παράλληλο εργαστήριο, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Π.Ι., στη διεύθυνση http://www.pi-eggrafes.ac.cy, από τις 9 Μαρτίου 2021 μέχρι τις 29 Μαρτίου 2021.

Με την ολοκλήρωση της περιόδου υποβολής των αιτήσεων, οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα ενημερωθούν από τον Διαχειριστή του Συστήματος με γραπτό μήνυμα, για τις λεπτομέρειες για την παρακολούθηση του σεμιναρίου (οδηγίες, σύνδεσμος σύσκεψης κ.λπ.). Σημειώνεται ότι στους/στις εκπαιδευτικούς που θα λάβουν μέρος στην ημερίδα θα αποσταλεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Δρα Έλενα Χριστοφίδου (τηλ.: 22402368, ηλεκτρ.ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα και η αφίσα της ημερίδας.

 

Εγκύκλιος

Αφίσα και Πρόγραμμα

Περιγραφές

Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συμμετοχής