(Αρ. Διαγωνισμού Π.Ι 20-2020)

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα η Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη, στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) ανακοινώνει τη δημιουργία Μητρώου Περιβαλλοντικών Εκπαιδευτών/Εκπαιδευτριών για τη διδασκαλία προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για γονείς και παιδιά στα Κρατικά Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Αθαλάσσας, Κάβο-Γκρέκο, Πεδουλά, Σαλαμιούς, Κοινότητας Ακρωτηρίου, Κοιλανίου και Παναγιάς, κατά τις σχολικές χρονιές 2020-2021, 2021-2022 και 2022-2023.

Τα έγγραφα του Διαγωνισμού για τη δημιουργία του Μητρώου Εκπαιδευτών/ Εκπαιδευτριών μπορούν να ληφθούν από την ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου στη διεύθυνση http://www.pi.ac.cy και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στη διεύθυνση http://www.moec.gov.cy.

Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες πρέπει να υποβάλουν έγκαιρα τη δήλωσή τους ηλεκτρονικά στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου https://www.pi-eggrafes.ac.cy/, όπως περιγράφεται αναλυτικά στο Παράρτημα (Παραρτήματα 3, 4, 5 και 6) των εγγράφων της Πρόσκλησης.

Τελευταία ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων είναι η 14η Δεκεμβρίου. 2020, ώρα 15:00. Μετά την προαναφερθείσα ημερομηνία και ώρα, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο ηλεκτρονικό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου δεν θα είναι δυνατή.

Για ερωτήματα που ενδέχεται να προκύψουν σχετικά με τον παρόντα διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 15:00.

 

Ανακοίνωση

Έγγραφα διαγωνισμού