Αναφέρομαι στο πιο πάνω θέμα και σας ενημερώνω ότι την εβδομάδα 20-27 Μαρτίου 2010, θα διοργανωθεί και θα είναι ανοικτή προς το κοινό έκθεση για την «Ώρα της Γης». Η έκθεση εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την «Ώρα της Γης», οι οποίες στόχο έχουν να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες για τις επιπτώσεις των κλιματικών αλλαγών στον πλανήτη και την περιβαλλοντική υποβάθμιση, καθώς επίσης και να τονίσουν το ρόλο και την ευθύνη όλων μας στην προστασία του.

Η έκθεση οργανώνεται από το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας και άλλους κοινωνικούς, πολιτιστικούς και περιβαλλοντικούς φορείς του τόπου μας, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Λευκωσίας στο Τέρμα της Οδού Λήδρας από τις 7:30 πμ-14:30μμ και όσα σχολεία ενδιαφέρονται μπορούν να την επισκεφθούν.

Επιπλέον, στο Δημαρχείο Λευκωσίας στις 27 Μαρτίου 2010, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00 θα γίνει ειδική εκδήλωση για την «Ώρα της Γης». Για το σκοπό αυτό καλό θα ήταν να ενημερώσετε τους μαθητές, αλλά και τους γονείς για τη διεξαγωγή της με την εισήγηση να τη στηρίξουν με τη συμμετοχή τους.

Τέλος, και για τη βδομάδα 20-27 Μαρτίου 2010, το κάθε σχολείο, θα μπορούσε να οργανώσει εντός της σχολικής του μονάδας, διάφορες εκδηλώσεις για τις κλιματικές αλλαγές και την ανάγκη λήψης μέτρων για την προστασία του πλανήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Αραβέλλα Ζαχαρίου στο τηλ. 22402352

 

Εγκύκλιος