Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια προηγούμενης Εγκυκλίου (αρ. φακ. Π.Ι. 7.1.10.8.3/4/5, ημερ. 8 Οκτωβρίου 2019), σας υπενθυμίζουμε ότι, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2020, κάθε σχολική μονάδα πρέπει να υποβάλει τον ενδιάμεσο απολογισμό των δράσεων που έχουν πραγματοποιηθεί για την Επαγγελματική Μάθηση των εκπαιδευτικών της.

Για τον σκοπό αυτό παρακαλούμε τον/τη Συντονιστή/στρια Ε.Μ. κάθε σχολείου να εισέλθει στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (https://epaggelmatikimathisi.pi.ac.cy), όπου έχουν ήδη καταχωριστεί από το Σχολείο το θέμα, οι στόχοι, οι τρόποι υλοποίησης και οι δράσεις που οργανώθηκαν, ώστε να υλοποιηθεί το Σχέδιο Δράσης Επαγγελματικής Μάθησης του σχολείου. Για τη συμπλήρωση του ενδιάμεσου απολογισμού θα πρέπει πρώτα να επιλεγεί το «Σχέδιο Δράσης Επαγγελματικής Μάθησης» από το κατακόρυφο μενού και, ακολούθως, η καρτέλα (tab) «Ενδιάμεσος Απολογισμός». Για τον ενδιάμεσο απολογισμό ο/η Συντονιστής/στρια θα απαντήσει με σύντομες απαντήσεις σε τέσσερα (4) ερωτήματα που αφορούν τους στόχους του Σχολείου και τις δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί για την επίτευξή τους, καθώς και για την επίδραση στους/στις εκπαιδευτικούς του Σχολείου.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Εγκύκλιος