Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια ταυτάριθμης εγκυκλίου (Αρ. Φακ. Π.Ι. 16.8.04.12 ημερομηνίας 15/11/2019), σας ενημερώνουμε ότι, ο Διαγωνισμός για το Παιχνίδι “eFollowMe”, ολοκληρώθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2019.

Στον σχετικό διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές/μαθήτριες από Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Κύπρου. Με βάση τη συνολική κατάταξη, 6 (έξι) μαθητές/μαθήτριες κατάφεραν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία και να κερδίσουν στον Διαγωνισμό. Η απονομή των βραβείων (ταμπλέτα σε κάθε νικητή) θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της Ημερίδας «Μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο», η οποία θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία, την Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020, από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 μ.μ.. Οι νικητές/νικήτριες του Διαγωνισμού όπως και τα Σχολεία τους έχουν ειδοποιηθεί σχετικά.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή και τυχόν διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Γεωργία Καπιτσάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου (e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) ή με την κ. Παναγιώτα Χατζηττοφή, Λειτουργό του Τομέα Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , τηλ.: 22402353).

 

Εγκύκλιος