Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, o Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος Λευκωσίας και ο Δήμος Λάρνακας σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.), ανακοινώνουν τη διεξαγωγή σεμιναρίου από τον Καθηγητή Hassan Khalil, με τίτλο «Τα διαφορετικά είδη Αιγυπτιακών Χορών και Λαογραφίας από την εποχή των Φαραώ μέχρι τη σύγχρονη εποχή». Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 16:00 μέχρι τις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Σεμινάριο, θα πρέπει να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής, μέσω του λογαριασμού τους στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου https://www.pi-eggrafes.ac.cy (Κατηγορία  Προγράμματος: Εξειδικευμένα Σεμινάρια), από την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 μέχρι την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019. Ο ονομαστικός κατάλογος των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Π.Ι. την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019.

Υπενθυμίζεται ότι για τη διαδικασία υποβολής δηλώσεων, είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί η επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων. Οδηγίες για τον τρόπο εισόδου των χρηστών στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών, καθώς και για τον τρόπο επικαιροποίησης των στοιχείων τους, υπάρχουν στην εγκύκλιο του Π.Ι. με Αρ. Φακ. Π.Ι.16.8.01.2 και ημερομηνία 5/12/2018 και στην αρχική ιστοσελίδα του Π.Ι. http://www.pi.ac.cy. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος σύνδεσης, παρακαλούμε να στείλετε email στη διεύθυνση This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it και ο/η αρμόδιος/α λειτουργός του Π.Ι. θα επικοινωνήσει μαζί σας προς επίλυση του προβλήματός σας.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε σχετικά τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου σας.

 

Εγκύκλιος

Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συμμετοχής