Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο προσφέρει και φέτος Πρόγραμμα Επιμόρφωσης με θέμα «Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμός», το οποίο απευθύνεται σε ομογενείς εκπαιδευτικούς. Σκοπός του Προγράμματος είναι να επιμορφώσει τους/τις ομογενείς εκπαιδευτικούς σε σύγχρονες προσεγγίσεις στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας, έτσι ώστε να είναι ικανοί να τη διδάξουν στις χώρες προέλευσής τους, καθώς και να τους δώσει την ευκαιρία να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στην ελληνική γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό. Οι εκπαιδευτικοί δεσμεύονται να επιστρέψουν και να διδάξουν στις χώρες τους μετά την ολοκλήρωση του Προγράμματος.

Το Πρόγραμμα θα αρχίσει στις 10 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου του 2019. Οι ενδιαφερόμενοι/ες Ομογενείς Εκπαιδευτικοί μπορούν να βρουν πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα, το περιεχόμενο καθώς και αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Προγράμματος στον ιστοχώρο του Π.Ι. (http://www.pi.ac.cy/pi/index.php?option=com_content&view=article&id=115&Itemid=122&lang=el).

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο θα δέχεται τις αιτήσεις εκπαιδευτικών που προτίθενται να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα το αργότερο μέχρι και την 15η Μαρτίου 2019. Οι αιτήσεις θα πρέπει να συμπληρωθούν και να αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, Λεωφόρος Μακεδονίας 40, 2238 Λατσιά, Τ.Θ. 12720, 2252, Λευκωσία.

Για τυχόν απορίες, διευκρινίσεις και επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους Συντονιστές του Προγράμματος δρα Παναγιώτη Σάββα και δρα Δέσπω Κυπριανού στα τηλέφωνα 0035722402327 και 0035722402384 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

Εγκύκλιος

Ανακοίνωση έναρξης προγράμματος

Αίτηση συμμετοχής