Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, πληροφορείστε ότι οι Διευθύνσεις Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου και τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο για τους/τις καθηγητές/τριες Μέσης Εκπαίδευσης που έχουν αναλάβει την ετοιμασία των Θεατρικών Παραστάσεων στο πλαίσιο των 30ων Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Σύγχρονου Θεάτρου και Αρχαίου ∆ράµατος.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019, από τις 16:00 – 19:00, στο κτήριο του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου. Εισηγητής του εργαστηρίου θα είναι ο κ. Πάρις Ερωτοκρίτου, σκηνοθέτης και ηθοποιός. Η παρακολούθησή του είναι απαραίτητη από τους εκπαιδευτικούς που ανέλαβαν την ετοιμασία θεατρικών παραστάσεων, όπως ήδη αναφέρεται στην προκήρυξη των φετινών Σχολικών Αγώνων Σύγχρονου Θεάτρου και Αρχαίου ∆ράµατος (Εγκύκλιος, Αρ. Φακ. 7.24.09.1.14, ημερ. 26/9/2018).

Σε όλους/όλες τους/τις εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν στην Ημερίδα θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε άμεσα για τα πιο πάνω τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου σας, και αποστείλετε τις δηλώσεις συμμετοχής, το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (κ. Νίκη Μουρουζή, τηλ. επικοινωνίας: 22864321).

 

Εγκύκλιος