Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια σχετικής ταυτάριθμης Εγκυκλίου ημερ. 24/9/2018 υπενθυμίζεται ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.), σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, προσφέρει τη δυνατότητα σε περιορισμένο αριθμό σχολείων να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Υ.Ε.Μ., σε προαιρετική βάση, και τη σχολική χρονιά 2018-2019.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα γίνει από τον/τη Διευθυντή/ντρια του σχολείου στην πλατφόρμα εγγραφών του Π.Ι. (http://www.pi-eggrafes.ac.cy/) αφού εξασφαλιστεί η σύμφωνη γνώμη του καθηγητικού συλλόγου. Οι δηλώσεις συμμετοχής των σχολείων παρατείνονται μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου 2018.

Σημειώνεται ότι για τη σχολική χρονιά 2018-2019 θα ενταχθούν στο Πρόγραμμα είκοσι (20) σχολεία Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και θα δοθεί προτεραιότητα συμμετοχής σε σχολεία, που έχουν ήδη συμπληρώσει έναν χρόνο συμμετοχής στο Πρόγραμμα Υ.Ε.Μ. ή που δεν συμμετείχαν σε προηγούμενες χρονιές.

Περισσότερες πληροφορίες για το ειδικό Πρόγραμμα Υ.Ε.Μ. του Π.Ι. υπάρχουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Π.Ι. www.pi.ac.cy στον σύνδεσμο «Προγράμματα-Σεμινάρια». Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

Ανακοίνωση

Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συμμετοχής