Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις αξιολόγησης του διδακτικού υλικού Μαθηματικών της Στ΄ τάξης. Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν στις συναντήσεις θα συζητήσουν με τη Συγγραφική Ομάδα Μαθηματικών θέματα που σχετίζονται με το διδακτικό υλικό.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των σχολείων που παρουσιάζονται στο Παράρτημα 1, να ορίσουν μία/έναν εκπαιδευτικό της Στ΄ τάξης που θα συμμετάσχει στη συνάντηση. Προτεραιότητα συμμετοχής συστήνεται να έχουν οι εκπαιδευτικοί που δίδαξαν Μαθηματικά με το νέο διδακτικό υλικό Μαθηματικών για δύο σχολικές χρονιές. Στο Παράρτημα 2 παρουσιάζονται ο χρόνος και ο χώρος που θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις. Οι συναντήσεις θα διεξάγονται μεταξύ των ωρών 7:45 και 13:05.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που θα παραστούν στις συναντήσεις, να φέρουν μαζί τους όλα τα τεύχη των Μαθηματικών της Στ΄ τάξης που στάλθηκαν φέτος στα σχολεία και να προσέλθουν με συγκεκριμένες εισηγήσεις.

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να αποτείνεσθε στη Συγγραφική Ομάδα Μαθηματικών είτε τηλεφωνικώς (22402346) είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

Εγκύκλιος

Παράρτημα 1

Παράρτημα 2