Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, και σε συνέχεια εγκυκλίου με αρ. φακ. 7.6.01.23 και ημερ. 3 Ιανουαρίου 2018, επισυνάπτεται ο κατάλογος των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης με θέμα «Δημόσια και Ιδιωτική Εκπαίδευση». Συνδιοργανωτές του Συνεδρίου είναι το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η Ελληνική Κοινωνιολογική Εταιρεία και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.

Σημειώνεται ότι οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν το Εργαστήριο στο οποίο επιθυμούν να συμμετάσχουν, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή κατά την επί τόπου εγγραφή τους στη Γραμματεία του Συνεδρίου, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. Το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, καθώς και η περιγραφή των βιωματικών εργαστηρίων, βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου 3synkte.euc.ac.cy. Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι το Συνέδριο θα διεξαχθεί στις 27 Απριλίου (08:00-20:30) και 28 Απριλίου 2018 (09:00-18:30), στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Λευκωσία.

 

Ανακοίνωση

Κατάλογος