Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια σχετικής εγκυκλίου (Ημερ.: 25 Οκτωβρίου 2017, Αρ.Φακ.: Π.Ι. 7.7.06.15) επισυνάπτεται στο Παράρτημα 1, ο κατάλογος με τα προσφερόμενα θέματα για τη διοργάνωση της ενδοσχολικής επιμόρφωσης στην «Ημέρα Εκπαιδευτικού» στις 12 Δεκεμβρίου 2017.

Σημειώνεται ότι τα σχολεία που συμμετέχουν στο ειδικό Πρόγραμμα Υποστήριξης Επαγγελματικής Μάθησης (Υ.Ε.Μ.) του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, σε συνεργασία με τον Υποστηρικτή του Π.Ι., έχουν ήδη προβεί σε ανάλογες διευθετήσεις για τις επιμορφωτικές τους δράσεις κατά την 12η Δεκεμβρίου, οπότε και δεν θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για επιλογή θέματος από την ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών του Π.Ι.

Τα σχολεία μπορούν να επιλέξουν ένα θέμα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών του Π.Ι. (www.pi-eggrafes.ac.cy) στην κατηγορία «Ημέρες Εκπαιδευτικού». Το εν λόγω θέμα θα πρέπει να συνάδει με τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις προτεραιότητες της κάθε σχολικής μονάδας, όπως αυτές έχουν διαγνωστεί στη βάση του σχεδίου ανάπτυξης της Επαγγελματικής Μάθησης των σχολείων.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών του Π.Ι. θα λειτουργήσει από την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017 μέχρι και τη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους Λειτουργούς του Π.Ι., τη δρα Έλενα Χριστοφίδου (τηλ.:22402368, ηλ. διευθ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) και τον δρα Παναγιώτη Σάββα (τηλ.: 22402327, ηλ. διευθ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

 

Εγκύκλιος

Θέματα

Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος