Στο πλαίσιο της εφαρμογής της πολιτικής της Επαγγελματικής Μάθησης (Ε.Μ.) τη φετινή σχολική χρονιά (2016-2017), το Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας και Αξιολόγησης (Κ.Ε.Ε.Α) του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου διεξάγει αξιολόγηση με στόχο την παροχή ανατροφοδότησης για το θέμα.

Σημειώνουμε ότι κατά τη φετινή σχολική χρονιά όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων κλήθηκαν με σχετικές εγκυκλίους να εμπλακούν στην ετοιμασία και εφαρμογή Σχεδίου Δράσης για την Ε.Μ. μέσα από συγκεκριμένα στάδια διάγνωσης αναγκών, καταρτισμού, υλοποίησης και απολογισμού.

Συνεπώς, η αξιολόγηση αφορά όλα τα σχολεία, συμπεριλαμβανομένων και των σχολείων που είχαν ενταχθεί στο ειδικό Πρόγραμμα Υποστήριξης Ε.Μ. του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Η αξιολόγηση θα γίνει μέσω Ηλεκτρονικού Ερωτηματολογίου, το οποίο είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο https://www.surveymonkey.com/r/8MNJ27T. Το ερωτηματολόγιο είναι επίσης προσβάσιμο από την ιστοσελίδα του Π.Ι. (www.pi.ac.cy), στην οικοσελίδα της Επαγγελματικής Μάθησης Εκπαιδευτικών (σχετικό εικονίδιο στο δεξιό μέρος της οθόνης).

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι πολύ απλή, ανώνυμη και δεν απαιτεί χρόνο που να ξεπερνά τα 15 λεπτά. Το ερωτηματολόγιο θα πρέπει να συμπληρωθεί μέχρι τις 15 Ιουνίου 2017.

Για οποιεσδήποτε απορίες ή διευκρινίσεις, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τους λειτουργούς του Κ.Ε.Ε.Α που έχουν την ευθύνη του συντονισμού της αξιολόγησης (Σοφία Βλάμη, τηλ. 22402456, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και Νίκο Παπαδούρη, τηλ. 22402458, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

 

Εγκύκλιος

Ηλεκτρονικό Ερωτηματολόγιο Εκπαιδευτικών