Ο Τομέας Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου, σε συνέχεια αιτήματος εκπαιδευτικών, προγραμματίζει τη διεξαγωγή εργαστηρίου διάρκειας 4 ωρών για επιμόρφωση στην αξιοποίηση της διαδικτυακής πλατφόρμας διαχείρισης πληροφοριών Simple CMS.

To Simple CMS ανήκει στην κατηγορία του ανοικτού/ελεύθερου λογισμικού, παρέχεται δωρεάν, είναι ιδιαίτερα φιλικό ως προς τη χρήση και δημιουργία/διαχείριση περιεχομένου, ενώ δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις ως προς την εγκατάσταση και χρήση του. Το Simple CMS μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια των υπεύθυνων καθηγητών για τη δημιουργία ή/και συντήρηση της ιστοσελίδας του σχολείου τους, εφόσον αποτελεί μια εφικτή και φιλική λύση για δημιουργία και διαχείριση δυναμικής ιστοτοποθεσίας σχολείου.

Όσοι καθηγητές Πληροφορικής ενδιαφέρονται παρακαλούνται να δηλώσουν ενδιαφέρον με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , μέχρι και τις 26/6/2011, δίνοντας τα ακόλουθα στοιχεία:

Θέμα: Εργαστήριο επιμόρφωσης στην αξιοποίηση Content Management System
Ονοματεπώνυμο:
Σχολείο:
Τηλ. Επικοινωνίας:
Email:

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011, στις 3:00 – 7:00 μμ, στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στη Λευκωσία. Παρακαλώ όπως ενημερώσετε σχετικά τους καθηγητές Πληροφορικής του σχολείου σας.

 

Εγκύκλιος