Σεμινάρια για γονείς

Έντυπα

Έντυπο οδοιπορικών

Έντυπο πληρωμών

Παρουσιολόγιο

Αξιολόγηση σεμιναρίου

Επικοινωνία

Καλυψώ Απέργη

Phone22402475

email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών

Διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών

Για τη διαδικασία αίτησης, βλέπετε την εγκύκλιο με ημερομηνία 30/8/22 «Σεμινάρια σε Σχολική Βάση και Σεμινάρια για Γονείς 2022-2023» και  Παράρτημα εγκυκλίου.

ΑΙΤΗΣΗ

Οι Σύνδεσμοι Γονέων και Κηδεμόνων μπορούν να υποβάλουν αίτηση για Σεμινάρια, που αναμένεται να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, μέσω του λογαριασμού του Συνδέσμου Γονέων, στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, στη διεύθυνση https://www.pi-eggrafes.ac.cy (κατηγορία «Σεμινάρια για Γονείς»).

Κάθε Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων μπορεί να υποβάλει αίτηση για ένα Σεμινάριο για Γονείς. Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί από εκπρόσωπο του Συνδέσμου Γονέων του Σχολείου, ο/η οποίος/α θα πρέπει να βρίσκεται σε συνεννόηση και συνεργασία με τον/τη Διευθυντή/ντρια του σχολείου. Τελευταία ημερα υποβολής αιτήσεων: 31 Μαρτίου 2023. Αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλλονται μέχρι και 2 (δύο) μέρες πριν από την πραγματοποίηση του σεμιναρίου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Η αξιολόγηση των Σεμιναρίων για Γονείς γίνεται ηλεκτρονικά από τον Σύνδεσμο Γονέων, μέσω του διαδικτυακού περιβάλλοντος διεύθυνση  -https://www.pi-eggrafes.ac.cy (κατηγορία «Σεμινάρια για Γονείς»), του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα οι γονείς που συμμετείχαν να αξιολογούν ατομικά το Σεμινάριο. Περαιτέρω οδηγίες υπάρχουν στο παραρτημα της εγκυκλίου.

Σε περίπτωση που το Σεμινάριο έχει δύο ή περισσότερες συναντήσεις, η αξιολόγηση πρέπει να πραγματοποιείται, αφού συμπληρωθούν όλες οι συναντήσεις του Σεμιναρίου και όχι για κάθε συνάντηση ξεχωριστά.