Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια σχετικής εγκυκλίου με Αρ. Φακ. ΠΙ 7.7.09.6 και ημερ. 2/12/2021, σας υπενθυμίζουμε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο θα προσφέρει Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Ομογενών Εκπαιδευτικών που διδάσκουν την Ελληνική ως δεύτερη/ξένη γλώσσα κατά την περίοδο Απριλίου - Ιουνίου 2022. Το Πρόγραμμα επικεντρώνεται σε σύγχρονες προσεγγίσεις διδασκαλίας της Ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας και καλύπτει, επίσης, πτυχές της Ελληνικής Γλώσσας και της Ελληνικής Ιστορίας και Πολιτισμού.

Το Πρόγραμμα θα προσφέρεται διαδικτυακά μέσω του Διαδικτυακού Περιβάλλοντος Μάθησης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, το οποίο αναπτύσσεται σε περιβάλλον Moodle. Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα πραγματοποιούνται Τρίτη και Παρασκευή, σε απογευματινό χρόνο (17.00-19.00, τοπική ώρα Κύπρου). Πληροφορίες για το περιεχόμενο και τη μορφή του Προγράμματος, τα κριτήρια εισδοχής και τη διαδικασία υποβολής αίτησης βρίσκονται αναρτημένα ως Ενημερωτικό Κείμενο (αρχείο pdf) στον ιστοχώρο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (www.pi.ac.cyΤομέας Επιμόρφωσης → Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Ομογενών Εκπαιδευτικών → Ανακοινώσεις / Εγκύκλιοι), όπως και ο σύνδεσμος για υποβολή Αίτησης μέσω Google Forms. Τα αναγκαία τεκμήρια θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν μέσω της πιο πάνω ηλεκτρονικής διεύθυνσης.

 

Ανακοίνωση