Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της ταυτάριθμης εγκυκλίου με θέμα «Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού» και ημερ.: 27/8/2021, σας ενημερώνουμε ότι οι Διευθύνσεις Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, διοργανώνουν διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2021, #ESSD2021». Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «European School Sport Day» και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης καθώς και σε εκπαιδευτικούς Δημοτικής, οι οποίοι διδάσκουν το μάθημα της Φυσικής Αγωγής σε Δημοτικά Σχολεία.

Το εν λόγω σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε μη εργάσιμο χρόνο, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021, θα έχει διάρκεια δύο ώρες (17.00 - 19.00). Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου  https://www.pi-eggrafes.ac.cy/, στην κατηγορία «Εξειδικευμένα Σεμινάρια», από την 1η μέχρι και την 7η Σεπτεμβρίου 2021. Υπενθυμίζεται ότι για τη διαδικασία υποβολής δηλώσεων είναι απαραίτητη η επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων κάθε εκπαιδευτικού. Σχετικές οδηγίες βρίσκονται στην αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου  https://www.pi.ac.cy/, στον σύνδεσμο «Διαχείριση προφίλ».

 

Σημειώνεται ότι στους/στις εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Παρακαλείστε όπως ενημερώσετε σχετικά τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου σας και τους/τις ενθαρρύνετε να συμμετάσχουν στο σεμινάριο.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ