Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια προηγούμενης ταυτάριθμης Εγκυκλίου (ημερ. 5 Φεβρουαρίου 2021), υπενθυμίζεται ότι, μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, κάθε σχολική μονάδα πρέπει να υποβάλει τον τελικό απολογισμό των δράσεων που έχουν πραγματοποιηθεί για την Επαγγελματική Μάθηση των εκπαιδευτικών της.

Για τον σκοπό αυτό, ο/η Συντονιστής/Συντονίστρια Επαγγελματικής Μάθησης κάθε σχολείου θα πρέπει να εισέλθει στον ηλεκτρονικό χώρο του Σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (https://epaggelmatikimathisi.pi.ac.cy), όπου καταχωρίζονται το θέμα, οι στόχοι και οι δράσεις που οργανώνονται στο Σχολείο για υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης Επαγγελματικής Μάθησης. Από το κατακόρυφο μενού θα πρέπει να επιλεγεί η φράση «Σχέδιο Δράσης Επαγγελματικής Μάθησης» και, ακολούθως, η καρτέλα (tab) «Τελικός Απολογισμός». Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός απολογισμός αφορά σύντομες απαντήσεις σε τέσσερα (4) ερωτήματα αναφορικά με τους στόχους και τις δράσεις του Σχολείου και τον βαθμό επίτευξής τους, καλές πρακτικές που προέκυψαν, καθώς και μια γενική αποτίμηση του τι έχει μάθει το σχολείο από τη φετινή εφαρμογή της Ενιαίας Πολιτικής για την Επαγγελματική Μάθηση.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

Εγκύκλιος