Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια προηγούμενης ταυτάριθμης Εγκυκλίου (ημερ. 31 Αυγούστου 2020), υπενθυμίζεται ότι, μέχρι τις 12 Μαρτίου 2021, κάθε σχολική μονάδα πρέπει να υποβάλει τον ενδιάμεσο απολογισμό της αναφορικά με το Σχέδιο Δράσης Επαγγελματικής Μάθησης των εκπαιδευτικών της.

Στο πλαίσιο αυτό, το σχολείο θα πρέπει να απαντήσει σε τέσσερα (4) ερωτήματα σχετικά με τους στόχους επαγγελματικής μάθησης που έχουν τεθεί, τις δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί για την επίτευξή τους, καθώς και για την επίδραση στους/στις εκπαιδευτικούς του σχολείου. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που προκύπτουν από τη διαχείριση της πανδημίας του Covid-19, απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα ενδέχεται να χρειαστεί να τύχουν προσαρμογής, ανάλογα με το συγκείμενο κάθε σχολείου. Ειδικότερα, στο πρώτο ερώτημα, συμπληρωματικά, μπορεί να αναφερθεί εάν κάποιοι από τους στόχους του σχολείου έχουν αναθεωρηθεί και πώς έχουν επιτευχθεί οι αναθεωρημένοι στόχοι μέχρι τώρα. Τα υπόλοιπα ερωτήματα μπορούν να απαντηθούν με βάση τις ανάγκες και συνθήκες στον χρόνο που μεσολάβησε από την έναρξη της σχολικής χρονιάς μέχρι σήμερα.

Η συμπλήρωση του ενδιάμεσου απολογισμού γίνεται από τον Συντονιστή ή τη Συντονίστρια Επαγγελματικής Μάθησης του σχολείου, στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (https://epaggelmatikimathisi.pi.ac.cy). Αρχικά, από το κατακόρυφο μενού, εντοπίζεται το Σχέδιο Δράσης Επαγγελματικής Μάθησης του σχολείου και, ακολούθως, η καρτέλα (tab) «Ενδιάμεσος Απολογισμός».

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Εγκύκλιος