Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, και σε συνέχεια προηγούμενων εγκυκλίων (Αρ. Φακ. Π.Ι. 5.24.06, ημερομηνίας 24/9/2020, που αφορά στη Συμμετοχή σε Προγράμματα και Δράσεις για την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδασκαλία και μάθηση, για τη σχολική χρονιά 2020–2021 και Αρ. Φακ. Π.Ι. 7.24.02.1, ημερομηνίας 14/1/2021, που αφορά στην Παράταση υποβολής συμμετοχών στον Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Καν΄το ν’ ακουστεί 2021») σας ενημερώνουμε ότι μετά από αιτήματα εκπαιδευτικών στην Ελλάδα, και λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στα σχολεία εξαιτίας της πανδημίας, έχει δοθεί μια τελευταία παράταση στην προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τον Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Καν΄το ν’ ακουστεί 2021»

Ειδικότερα, τα σχολεία που ενδιαφέρονται, να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό μπορούν να υποβάλουν τη συμμετοχή τους μέχρι και την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021. Στο παράρτημα που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν στον Διαγωνισμό.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή και τυχόν διευκρινίσεις για τον Διαγωνισμό, μπορείτε να επικοινωνείτε με τις λειτουργούς του Τομέα Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας. κ. Άννα Τσιάρτα (τηλ.: 22402339, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) και κ. Μαριάννα Ιωάννου (τηλ.: 22402338, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

 

Εγκύκλιος και Παράρτημα

Προωθητικό βίντεο διαγωνισμού