Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, οργανώνουν διαδικτυακά επιμορφωτικά σεμινάρια, μέσω του προγράμματος ΜS-ΤEAMS, για εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το μάθημα της Τέχνης, τον Μάρτιο του 2021. Σκοπός των σεμιναρίων είναι η αλληλεπίδραση με έργα τέχνης μέσα από διάφορες προσεγγίσεις και στρατηγικές, στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (σύγχρονης και ασύγχρονης).

Παρακαλείστε όπως ενημερώσετε σχετικά, τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου σας, όσοι/όσες ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, κατά προτίμηση τους/τις εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το μάθημα της Τέχνης τις περισσότερες περιόδους.

Για πρόσβαση στην τηλεδιάσκεψη θα σταλεί σχετικός σύνδεσμος στην προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνση των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών. Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε εργάσιμο χρόνο, θα έχουν διάρκεια 90 λεπτά και θα συμμετέχουν 20 εκπαιδευτικοί σε κάθε ομάδα, στις ακόλουθες ημερομηνίες:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΜΑΔΑ ΩΡΑ
Πέμπτη, 11/3/2021 Λευκωσία Ομάδα Α 9:30 – 11:00
Ομάδα Β 11:30 – 13:00
Πέμπτη, 18/3/2021 Λεμεσός Ομάδα Γ 9:30 – 11:00
Ομάδα Δ 11:30 – 13:00
Δευτέρα, 22/3/2021 Λάρνακα/Αμμόχωστος και Πάφος Ομάδα Ε 9:30 – 11:00
Ομάδα Στ 11:30 – 13:00

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέσω του λογαριασμού του σχολείου, υπό την ευθύνη των Διευθυντών/ριών των Σχολείων, στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου https://www.pi-eggrafes.ac.cy στην κατηγορία «Εξειδικευμένα Σεμινάρια», από τις 8 μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2021. Τα σχολεία θα επιλέξουν μόνο έναν/μία εκπαιδευτικό. Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι έχουν από πριν επικαιροποιημένα τα στοιχεία του προφίλ τους. Οδηγίες για τον τρόπο εισόδου των σχολείων και των εκπαιδευτικών στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών, καθώς και για τον τρόπο επικαιροποίησης των στοιχείων τους, υπάρχουν στην ιστοσελίδα https://myprofile.pi.ac.cy .

Τα ονόματα των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα ανακοινωθούν στις 2 Μαρτίου 2021 στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (www.pi.ac.cy).

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις Συμβούλους και τον Σύμβουλο για το μάθημα της Τέχνης στις πιο κάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Λευκωσία: - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Λεμεσός: - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

- Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

- Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Εγκύκλιος

Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συμμετοχής
(υποβάλλεται από τα σχολεία)