Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, και σε συνέχεια προηγούμενης εγκυκλίου (Αρ. Φακ. Π.Ι. 5.24.06, ημερομηνίας 24/9/2020, που αφορά τη «Συμμετοχή σε Προγράμματα και Δράσεις για την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδασκαλία και μάθηση, για τη σχολική χρονιά 2020–2021»), σας ενημερώνουμε ότι μετά από αίτημα εκπαιδευτικών, και λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στα σχολεία εξαιτίας της πανδημίας, έχει δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τον Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Καν΄το ν’ ακουστεί 2021».

Ειδικότερα, τα σχολεία που ενδιαφέρονται, να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό μπορούν να υποβάλουν τη συμμετοχή τους μέχρι και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021. Στο παράρτημα που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν στον Διαγωνισμό.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή και τυχόν διευκρινίσεις για τον Διαγωνισμό, μπορείτε να επικοινωνείτε με τις λειτουργούς του Τ.Ε.Τ. κ. Άννα Τσιάρτα (τηλ.: 22402339, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) και κ. Μαριάννα Ιωάννου (τηλ.: 22402338, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

 

Εγκύκλιος και Παράρτημα

Αφίσα