Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης, διοργανώνει Διαδικτυακό Σεμινάριο, με θέμα: «Δεξιότητες Ανάγνωσης-Κατανόησης Κειμένων», την Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης όλων των τάξεων, των δημόσιων και ιδιωτικών δημοτικών σχολείων, που δεν έχουν συμμετάσχει στις εξ αποστάσεως επιμορφωτικές συναντήσεις, με παρόμοια θεματική, σε Δίκτυα ΕΔΕ, τον Νοέμβριο του 2020 (αρ. εγκ. ypp11422, ημερ. 6 Νοεμβρίου 2020).

Στη βάση των πιο πάνω, το πρόγραμμα του Σεμιναρίου και σχετικές πληροφορίες καταγράφονται στον πιο κάτω πίνακα:

Διαδικτυακό Σεμινάριο:
«Δεξιότητες Ανάγνωσης-Κατανόησης Κειμένων» 

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021
Ώρα: 17:00-19:00
Ώρα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
17:00 - 17:10 Χαιρετισμός από τη Διευθύντρια του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου,
Δρα Αθηνά Μιχαηλίδου
17:10 - 17:20 Εισαγωγή στο Σεμινάριο από τη Σύνδεσμο ΠΛΕ για τα Ελληνικά,
Δρα Ειρήνη Χατζηλουκά-Μαυρή
17:20 - 18:50 Παρουσίαση από τον Λειτουργό του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου,
Δρα Σπύρο Σοφοκλέους
18:50 - 19:00 Συζήτηση-Κλείσιμο Σεμιναρίου

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου:  https://www.pi-eggrafes.ac.cy/, στην κατηγορία: «Ημερίδες-Συνέδρια» (αφού προηγουμένως βεβαιωθούν ότι έχουν επικαιροποιημένα τα στοιχεία στο προφίλ τους). Οδηγίες για τον τρόπο εισόδου των εκπαιδευτικών στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών, καθώς και για τον τρόπο επικαιροποίησης των στοιχείων τους, υπάρχουν στην ιστοσελίδα https://myprofile.pi.ac.cy.

Οι εγγραφές θα αρχίσουν από την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021. Επειδή ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι περιορισμένος, διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με βάση την ημερομηνία και την ώρα καταγραφής της εγγραφής. Σημειώνεται ότι στους/στις συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Με την ολοκλήρωση της περιόδου υποβολής των αιτήσεων, οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του σεμιναρίου (οδηγίες, σύνδεσμος σύσκεψης κ.λπ.), με μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του λογαριασμού τους στο Microsoft 365 του ΥΠΠΑΝ. Παράλληλα, θα εμφανιστεί το προγραμματισμένο σεμινάριο και στην εφαρμογή Teams, κάτω από το Ημερολόγιο (Calendar), στην αντίστοιχη ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Για θέματα που αφορούν στην εγγραφή τους, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Λειτουργό του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, Δρα Σπύρο Σοφοκλέους (ηλ. διευθ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

Παρακαλούμε, όπως ενημερώσετε σχετικά τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου σας.

 

Εγκύκλιος

Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συμμετοχής
(υποβάλλεται από τους/τις εκπαιδευτικούς)