Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, και σε συνέχεια ταυτάριθμης εγκυκλίου, με ημερομηνία 25/09/20, ενημερώνουμε ότι έχει δοθεί παράταση για υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή εκπαιδευτικών ως εισηγητές/εισηγήτριες στη Σειρά Σεμιναρίων με τίτλο «Οι εκπαιδευτικοί μιλούν για το έργο τους» μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020. Η Σειρά Σεμιναρίων για την τρέχουσα περίοδο 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Όσοι/όσες εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρουσιάσουν εισήγηση στο Πρόγραμμα, παρακαλούνται να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής μέσω της πλατφόρμας του Π.Ι.. Να σημειωθεί ότι είναι απαραίτητη η υποβολή των βιογραφικών στοιχείων των ενδιαφερόμενων μέσω της πλατφόρμας του Π.Ι., διαδικασία που πρέπει να προηγηθεί της υποβολής δήλωσης συμμετοχής. Στα συνημμένα αρχεία μπορείτε να βρείτε τις σχετικές οδηγίες για τα βήματα υποβολής των βιογραφικών στοιχείων των εισηγητών/τριών (Παράρτημα 1) καθώς και της δήλωσης συμμετοχής στο εν λόγω Πρόγραμμα Σεμιναρίων (Παράρτημα 2).

Για τυχόν διευκρινίσεις ή περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στη λειτουργό του Π.Ι. Δρ Πετρούλα Αντωνίου (Δευτέρα και Πέμπτη, τηλ. 22402366, ηλ.διεύθ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος μέσω του συνδέσμου www.pi.ac.cy/foniekpaideutikoi.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε άμεσα τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου σας.

Το Πρόγραμμα των Σεμιναρίων αναμένεται να ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο.

 

Εγκύκλιος

Παράρτημα 1

Παράρτημα 2