Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας πληροφορούμε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (ΠΙ) διοργανώνει το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης για Νεοπροαχθέντες/Νεοπροαχθείσες Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για το 2020 - 2021, το οποίο καλείστε να παρακολουθήσετε. Σύμφωνα με τη νομοθεσία (σχέδια υπηρεσίας), η παρακολούθηση των συναντήσεων του Προγράμματος είναι υποχρεωτική.

2. Στο πλαίσιο του Προγράμματος, θα δημιουργηθεί μία (1) ομάδα επιμόρφωσης. Θα διεξαχθούν συνολικά 26 συναντήσεις (διά ζώσης και διαδικτυακές). Η πρώτη συνάντηση θα διεξαχθεί διά ζώσης (φυσική παρουσία) την Τετάρτη, στις 14 Οκτωβρίου 2020 στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στη Λευκωσία. Οι διά ζώσης συναντήσεις θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη, μεταξύ των ωρών 8:30 – 13:00 στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στη Λευκωσία και στο Παράρτημα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου στη Λεμεσό, ενώ οι διαδικτυακές συναντήσεις θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη μεταξύ των ωρών 10:00 – 13:00. Επισημαίνεται ότι οι δια ζώσης συναντήσεις θα γίνονται με την τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας και ασφάλειας, με την υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους τους συμμετέχοντες. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέρχονται για θερμομέτρηση, δέκα λεπτά πριν από την έναρξη της συνάντησης. Περαιτέρω πληροφορίες για το πρόγραμμα των συναντήσεων θα δοθούν στους/στις συμμετέχοντες/συμμετέχουσες κατά την πρώτη συνάντηση.

3. Στο Παράρτημα αναγράφονται τα ονόματα των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών στο Πρόγραμμα.

4. Οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα πρέπει άμεσα να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του ΠΙ, ακολουθώντας τον υπερσύνδεσμο https://myprofile.pi.ac.cy. Με την επιλογή «Ενημέρωση στοιχείων χρήστη» οι χρήστες θα πρέπει να προχωρήσουν στην «Υπηρεσία Κεντρικής Αυθεντικοποίησης Π.Ι.Κ.», όπου θα τους ζητηθεί το «Όνομα χρήστη» και ο «Κωδικός πρόσβασης». Σημειώνεται πως στον ίδιο χώρο υπάρχει διαδικασία ανάκτησης του «Ονόματος χρήστη» και του «Κωδικού πρόσβασης».

5. Για περισσότερες πληροφορίες ή και ερωτήματα παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με τις Συντονίστριες των Προγραμμάτων Επιμόρφωσης Στελεχών της Εκπαίδευσης, τη Δρα Έλενα Χριστοφίδου (22402368, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) και τη Δρα Σοφία Αγαθαγγέλου (22402346, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

 

Εγκύκλιος και Παράρτημα