Επικοινωνία

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Ανθή Αντωνιάδου

Phone22402373

(Πέμπτη και Παρασκευή)

email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

ΑφίσαTo Παιδαγωγικό Ινστιτούτο προσφέρει στους/στις εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα να συμμετέχουν ως εισηγητές/τριες σε Σειρά Σεμιναρίων με τίτλο «Οι εκπαιδευτικοί μιλούν για το έργο τους». Το Πρόγραμμα οργανώνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας δημιουργίας πολλαπλών ευκαιριών επαγγελματικής μάθησης στους εκπαιδευτικούς.

Τα Σεμινάρια στοχεύουν στη διάχυση της γνώσης και της εμπειρίας των εκπαιδευτικών σε θέματα, τα οποία αντικατοπτρίζουν τα δικά τους ενδιαφέροντα και έχουν αποτελέσει αντικείμενο μελέτης, είτε στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών σπουδών τους, είτε στο πλαίσιο της καθημερινής εκπαιδευτικής πρακτικής. Παράλληλα, επιδιώκεται η ανταλλαγή απόψεων, καθώς και καλών πρακτικών μεταξύ των εκπαιδευτικών σε παιδαγωγικής φύσεως θέματα και σε αποτελεσματικές διδακτικές προσεγγίσεις, οι οποίες έχουν εφαρμοστεί στην τάξη.

Όσοι/ες εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρουσιάσουν εισήγηση στο Πρόγραμμα, παρακαλούνται να συμπληρώσουν το Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής ως Εισηγητής/τρια (Εγκύκλιος ημ. 3/9/18) και να το αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Όσοι/ες εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα Σεμινάρια θα μπορούν να κάνουν εγγραφή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου σε χρόνο που θα ανακοινωθεί εντός Οκτωβρίου.