(Αρ. Διαγωνισμού Π.Ι. 11-2020)

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει τη διενέργεια διαγωνισμού για την αγορά υπηρεσιών από τέσσερις εκπαιδευτές, για στελέχωση του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Παναγιάς, με κριτήριο ανάθεσης τη σειρά κατάταξης στο μητρώο που θα δημιουργηθεί, για τις σχολικές χρονιές 2020-2021, 2021-2022 και 2022-2023.

Τα έγγραφα του Διαγωνισμού για τη δημιουργία του Μητρώου Εκπαιδευτών/τριών μπορούν να ληφθούν από την ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου στη διεύθυνση http://www.pi.ac.cy και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στη διεύθυνση http://www.moec.gov.cy

Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες θα πρέπει να υποβάλουν έγκαιρα συμπληρωμένη και δεόντως υπογραμμένη αίτηση, συνοδευόμενη από αντίγραφα όλων των πιστοποιητικών/ δικαιολογητικών που απαιτούνται για την επιβεβαίωση των στοιχείων της αίτησης, σε κλειστό φάκελο, στο Κιβώτιο Προσφορών του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, στη Διεύθυνση Γωνία Κίμωνος και Θουκυδίδου, Ακρόπολη, 1434 Λευκωσία, όπως περιγράφεται αναλυτικά στα έγγραφα του Διαγωνισμού.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων ενδιαφέροντος, ορίζεται η Τρίτη 07/07/2020 και ώρα 09:00πμ.

Για ερωτήματα που ενδέχεται να προκύψουν σχετικά με τον παρόντα διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , μέχρι την Τετάρτη 01/07/2020 και ώρα 15:00.

 

Ανακοίνωση

Έγγραφα Προσφορών

Παράρτημα