Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο οργανώνει διαδικτυακή συνάντηση, αντί της ετήσιας Ημερίδας, για τα σχολεία όλων των βαθμίδων που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Υποστήριξης της Επαγγελματικής Μάθησης (ΥΕΜ) τη σχολική χρονιά 2019 – 2020.

Η διαδικτυακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 στις 11.00 – 13.00, μέσω της εφαρμογής MS Teams και θα περιλαμβάνει σύντομη παρουσίαση των στόχων και της εφαρμογής του Προγράμματος ΥΕΜ, κεντρική εισήγηση από τον Μιχαλίνο Ζεμπύλα, Καθηγητή στο Πρόγραμμα «Επιστήμες της Αγωγής» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και συζήτηση με τους/τις συμμετέχοντες/ουσες. Στη διάρκεια της διαδικτυακής συνάντησης θα παρουσιαστούν και οι αναρτημένες ανακοινώσεις (poster) που έχουν ετοιμαστεί από τα σχολεία, αναφορικά με τις δράσεις επαγγελματικής μάθησης που έχουν υλοποιηθεί στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθεί μέσω του λογαριασμού του σχολείου στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου https://www.pi-eggrafes.ac.cy στην κατηγορία «Ημερίδες - Συνέδρια», το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 και ώρα 17.00, αφού προηγουμένως βεβαιωθούν οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν ότι έχουν επικαιροποιημένα τα στοιχεία στο προφίλ τους. Οδηγίες για τον τρόπο εισόδου των εκπαιδευτικών και των σχολείων στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών, καθώς και για τον τρόπο επικαιροποίησης των στοιχείων τους, υπάρχουν στην εγκύκλιο με Αρ.Φακ. Π.Ι.16.8.01.2 και ημερομηνία 5/12/2018. Επειδή ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι περιορισμένος διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία και την ώρα καταγραφής της δήλωσης.

Κατά τη δήλωση συμμετοχής θα απαιτείται να δηλώνεται ο λογαριασμός του/της εκπαιδευτικού που έχει στο Office 365 του ΥΠΠΑΝ (π.χ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους λογαριασμούς Office 365 του ΥΠΠΑΝ, μπορείτε να αποταθείτε στη σελίδα http://office365.schools.ac.cy/index.php/sychnes-erotiseis

Με την ολοκλήρωση της περιόδου υποβολής των αιτήσεων, οι συμμετέχοντες/ουσες θα ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της διαδικτυακής συνάντησης (οδηγίες, σύνδεσμος σύσκεψης κ.λπ.), μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του ημερολογίου τους, που διαθέτουν μέσω του λογαριασμού τους στο Office 365 του ΥΠΠΑΝ. Παράλληλα, θα εμφανιστεί η διαδικτυακή συνάντηση στην εφαρμογή MS Teams, κάτω από το Ημερολόγιο (Calendar).

Για θέματα που αφορούν στην εγγραφή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ενώ για θέματα που αφορούν στο περιεχόμενο της διαδικτυακής συνάντησης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Στη διαδικτυακή συνάντηση μπορούν να συνδεθούν μέχρι δύο (2) άτομα συνολικά από κάθε σχολείο. Νοείται ότι την προβολή της διαδικτυακής συνάντησης, αν αυτή γίνεται στον χώρο του σχολείου, μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι/όσες εκπαιδευτικοί επιθυμούν, δεδομένου ότι τηρούνται οι οδηγίες για την κοινωνική αποστασιοποίηση.

Παρακαλούμε, όπως ενημερώσετε σχετικά τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου σας.

 

Εγκύκλιος

Κατάλογος αποδεκτών

Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συμμετοχής
(υποβάλλεται από σχολεία)