Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εγγραφών, το Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας και Αξιολόγησης (ΚΕΕΑ) προχωρεί στη μηχανογράφηση των στοιχείων όλων των μαθητών και μαθητριών που θα φοιτήσουν την επόμενη σχολική χρονιά (2020-2021) στην Α΄ τάξη στο σχολείο σας. Αυτό κρίνεται απαραίτητο για να υποβληθούν έγκαιρα οι ανάγκες σε ενισχυτική διδασκαλία των μαθητών και μαθητριών με μεταναστευτική βιογραφία στη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Για να εισέλθετε στην Ενιαία Βάση Δεδομένων:

  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΚΕΕΑ (http://www.keea.pi.ac.cy) και επιλέξτε τον Σύνδεσμο «Ενιαία Βάση Δεδομένων».
  2. Για εισαγωγή των στοιχείων των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν στο σχολείο σας την επόμενη σχολική χρονιά, επιλέξτε τον Σύνδεσμο 3α «Εισαγωγή στοιχείων μαθητών και μαθητριών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του σχολείου σας τη σχολική χρονιά 2020-2021».
  3. Επιλέξτε το όνομα του σχολείου σας και καταχωρίστε τον κωδικό αριθμό ΕΒΔΧΧΧΧΧΧ (ο οποίος σας έχει ήδη αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την έναρξη της σχολικής χρονιάς).

Η Ενιαία Βάση Δεδομένων θα είναι ανοικτή μέχρι την Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020. Παρακαλούμε όπως τηρηθεί αυστηρά το πιο πάνω χρονοδιάγραμμα. Επίσης, παρακαλούμε όπως δοθεί η δέουσα προσοχή, τόσο στην πλήρη και ορθή συμπλήρωση των στοιχείων, όσο και στην τήρηση των διαδικασιών που αφορούν στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των μαθητών και μαθητριών.

Σε περίπτωση αποριών ή/και διευκρινίσεων, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το ΚΕΕΑ ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή επιλέγοντας τον σύνδεσμο «Αναφορά Προβλημάτων».

 

Εγκύκλιος