Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης ημερ. 18.3.2020, για αναβολή όλων των δια ζώσης επιμορφωτικών συναντήσεων, λόγω της έκτακτης κατάστασης με την πανδημία του COVID-19, ενημερώνεστε ότι το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Βοηθών Διευθυντών/ντριών Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης 2019 – 2020 θα ολοκληρωθεί εξ αποστάσεως, μέσω διαδικτυακών σεμιναρίων.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν μέσω Microsoft TEAMS και θα αρχίσουν από τη Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020. Οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα θα πρέπει να έχουν εγκαταστήσει στον υπολογιστή τους το Microsoft TEAMS. Όλες οι πληροφορίες για τις συναντήσεις του Προγράμματος επισυνάπτονται στο Παράρτημα. Περαιτέρω οδηγίες για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση που αφορά στα Προγράμματα Επιμόρφωσης των Στελεχών της Εκπαίδευσης θα αποσταλούν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των συμμετεχόντων της κάθε ομάδας. Ενημερώνουμε πως, σύμφωνα με τη Νομοθεσία (Σχέδια Υπηρεσίας), η παρακολούθηση των συναντήσεων του Προγράμματος είναι υποχρεωτική.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και ερωτήματα παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με την ομάδα Συντονισμού του Προγράμματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε σχετικά τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

 

Εγκύκλιος και Παράρτημα