Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια προηγούμενων εγκυκλίων, σας ενημερώνουμε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.), σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, καθώς και τη Μονάδα ΤΠΕ του ΥΠΠΑΝ, θα προσφέρει νέο κύκλο εξ αποστάσεως σεμιναρίων επιμόρφωσης - ενημέρωσης με θέμα την αξιοποίηση της εφαρμογής Microsoft Teams (MS Teams) στη μαθησιακή διαδικασία. Συγκεκριμένα, η επιμόρφωση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, καθώς και εκπαιδευτικούς Δημοτικής που διδάσκουν σε Ε΄ ή Στ΄ τάξη, οι οποίοι ΔΕΝ έχουν συμμετάσχει προηγουμένως στην εισαγωγική επιμόρφωση.

Το πρόγραμμα των εξ αποστάσεως επιμορφώσεων-ενημερώσεων, για την εβδομάδα 22 - 24 Απριλίου 2020, έχει διαμορφωθεί ως ακολούθως:

Ημέρα και Ημερομηνία Βαθμίδα Ώρα
Τετάρτη 22/04/20 Δημοτική 10:00 - 12:30
Πέμπτη 23/04/20 Δημοτική 10:00 - 12:30
Παρασκευή 24/04/20 Γυμνάσια, Λύκεια, Τεχνικές Σχολές
(όλες οι ειδικότητες)
10:00 - 12:30

Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθεί μέσω του λογαριασμού του σχολείου στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου https://www.pi-eggrafes.ac.cy στην κατηγορία «Ημερίδες - Συνέδρια», για τους/τις εκπαιδευτικούς Δημοτικής μέχρι την Τρίτη, 21 Απριλίου 2020, 16:00 και για τους/εκπαιδευτικούς Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών μέχρι την Πέμπτη 23 Απριλίου 2020, 16:00, αφού προηγουμένως βεβαιωθούν οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν ότι έχουν επικαιροποιημένα τα στοιχεία στο προφίλ τους. Οδηγίες για τον τρόπο εισόδου των εκπαιδευτικών και των σχολείων στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών, καθώς και για τον τρόπο επικαιροποίησης των στοιχείων τους, υπάρχουν στην εγκύκλιο με Αρ.Φακ. Π.Ι.16.8.01.2 και ημερομηνία 5/12/2018. Επειδή ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι περιορισμένος διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία και την ώρα καταγραφής της δήλωσης.

Τονίζεται ότι, οι εκπαιδευτικοί που θα λάβουν μέρος στην επιμόρφωση θα πρέπει να έχουν δημιουργήσει λογαριασμό στην πλατφόρμα του Office 365 μέσω του ΣΕΠ (https://sep.dias.ac.cy). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία λογαριασμού, μπορείτε να αποταθείτε στη σελίδα http://office365.schools.ac.cy/index.php/sychnes-erotiseis.

Με την ολοκλήρωση της περιόδου υποβολής των αιτήσεων, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις λεπτομέρειες της διαδικτυακής συνάντησης (Οδηγίες, Διαδικτυακός σύνδεσμος κ.λπ.).

Για θέματα που αφορούν στην εγγραφή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ενώ για θέματα που αφορούν στο περιεχόμενο της επιμόρφωσης, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Παρακαλούμε, όπως ενημερώσετε σχετικά τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου σας.

 

Εγκύκλιος

Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συμμετοχής
(υποβάλλεται από σχολεία)