Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, πληροφορείστε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης προσφέρει πρόγραμμα επιμόρφωσης για τους/τις αντικαταστάτες/τριες εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης. Η επιμόρφωση θα προσφερθεί σε 5 συναντήσεις και θα διεξαχθεί στο παράρτημα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου στη Λεμεσό και σε σχολείο στην επαρχία Πάφου. Το πρόγραμμα των συναντήσεων επισυνάπτεται.

Βασικός σκοπός της επιμόρφωσης είναι η ενημέρωση των αντικαταστατών εκπαιδευτικών σε θέματα όπως η Οργάνωση-Διοίκηση της Τάξης, Νομοθετικά-Διοικητικά Ζητήματα, η Μεθοδολογία της Διδασκαλίας και τα Αναλυτικά Προγράμματα.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους/τις αντικαταστάτες/τριες εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Επιμόρφωση θα γίνει με υποβολή αίτησης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (https://www.pi-eggrafes.ac.cy) στην κατηγορία «Πρόγραμμα Αντικαταστατών» με τον τίτλο «Πρόγραμμα επιμόρφωσης αντικαταστατών εκπαιδευτικών στη Δημοτική Εκπαίδευση», από τις 5 μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μεγάλου αριθμού αιτήσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι για τη διαδικασία υποβολής δηλώσεων είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί η επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων του κάθε εκπαιδευτικού. Οδηγίες για τον τρόπο εισόδου των εκπαιδευτικών - χρηστών στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών, καθώς και για τον τρόπο επικαιροποίησης των στοιχείων τους, υπάρχουν στην εγκύκλιο του Π.Ι. με Αρ. Φακ. Π.Ι.16.8.01.2 και ημερομηνία 5/12/2018 και στην αρχική ιστοσελίδα του Π.Ι. http://www.pi.ac.cy. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος σύνδεσης, παρακαλούμε να στείλετε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και ο/η αρμόδιος/α λειτουργός του Π.Ι. θα επικοινωνήσει μαζί σας προς επίλυση του προβλήματός σας.

 

Εγκύκλιος

Πρόγραμμα

Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συμμετοχής