ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΕΤΡΑΜΗΝΩΝ

 Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας και Αξιολόγησης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, διεξάγει αξιολόγηση του θεσμού των Εξετάσεων Τετραμήνων. Σκοπός είναι η παροχή ανατροφοδότησης στο Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας - μέσω της διερεύνησης των απόψεων των εμπλεκομένων - σχετικά με την εφαρμογή και τη συνεισφορά του θεσμού. Στην έρευνα συμμετέχουν Λύκεια, εξατάξια Γυμνάσια και Τεχνικές Σχολές σε παγκύπρια βάση.

Για τον σκοπό της έρευνας, θα γίνει συλλογή δεδομένων από (α) τους/τις μαθητές/μαθήτριες Α΄ τάξης Λυκείου και Τεχνικών Σχολών, (β) τους/τις εκπαιδευτικούς που διδάσκουν σε μαθητές/μαθήτριες Α΄ τάξης Λυκείου και Τεχνικών Σχολών και (γ) τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών Α΄ τάξης Λυκείου και Τεχνικών Σχολών. Η συλλογή των δεδομένων θα γίνει με τη χρήση ανώνυμου ερωτηματολογίου το οποίο θα χορηγηθεί ηλεκτρονικά κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα γίνει την περίοδο 4 Φεβρουαρίου μέχρι 21 Φεβρουαρίου 2020.

Για οποιεσδήποτε απορίες ή διευκρινίσεις, παρακαλούμε για επικοινωνία με τις αρμόδιες λειτουργούς:

Θέκλα Αφαντίτη Λαμπριανού ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , τηλ. 22402457) ή Μαρία Ανθίμου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , τηλ. 22402460).

 

 

Ερωτηματολόγιο Μαθητή/Μαθήτριας

https://forms.gle/ahkRwkR97rKhDnBd6

Ερωτηματολόγιο Εκπαιδευτικού

https://forms.gle/iAoqGCefUMgL9GQN8

Ερωτηματολόγιο Γονέα/Κηδεμόνα

https://forms.gle/ejeeViddvNKKXjRQ7