Η Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του ΥΠΠΑΝ σε συνεργασία με τον ΘΟΚ και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου (Π.Ι.), διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο για τους/τις εκπαιδευτικούς που έχουν αναλάβει την ετοιμασία θεατρικών παραστάσεων στο πλαίσιο των 31ων Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου 2020, από τις 9:30 - 16:00 στη Λευκωσία, σε χώρο που θα ανακοινωθεί αργότερα. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου/εργαστηρίου είναι απαραίτητη από τους/τις εκπαιδευτικούς που ανέλαβαν την ετοιμασία θεατρικών παραστάσεων, όπως ήδη αναφέρεται στην προκήρυξη των φετινών Σχολικών Αγώνων Σύγχρονου Θεάτρου και Αρχαίου Δράματος.

Καλούνται όλοι/όλες οι ενδιαφερόμενοι/ες να δηλώσουν συμμετοχή μέσω του διαδικτυακού περιβάλλοντος εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου https://www.pi-eggrafes.ac.cy, στην κατηγορία «Εξειδικευμένα Σεμινάρια», από την Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020, έως και την Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου  2020. Σημειώνεται ότι, για τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί η επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων των εκπαιδευτικών. Οδηγίες για τον τρόπο εισόδου των χρηστών στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών, καθώς και για τον τρόπο επικαιροποίησης των στοιχείων τους, υπάρχουν στην εγκύκλιο με Αρ.Φακ. Π.Ι.16.8.01.2 και ημερομηνία 5/12/2018.

Ο ονομαστικός κατάλογος των συμμετεχόντων/ουσών θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Π.Ι. τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020.

Σε όλους/όλες τους/τις εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου σας.

 

Εγκύκλιος

Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συμμετοχής