Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια προηγούμενης εγκυκλίου (Αρ.Φακ.: 7.3.15.10, Ημερ.17.04.19) υπενθυμίζεται ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.) διοργανώνει το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης για Βοηθούς Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για το 2019 - 2020, το οποίο καλείστε να παρακολουθήσετε. Σύμφωνα με τη Νομοθεσία (Σχέδια Υπηρεσίας), η παρακολούθηση των συναντήσεων του Προγράμματος είναι υποχρεωτική.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα διεξαχθούν 23 συναντήσεις και θα δημιουργηθούν πέντε (5) ομάδες επιμόρφωσης, εκ των οποίων τρεις (3) θα παρακολουθούν τις επιμορφωτικές συναντήσεις στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στη Λευκωσία και δύο (2) στο Παράρτημα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου στη Λεμεσό. Οι συναντήσεις θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη στη Λευκωσία και κάθε Τρίτη και Πέμπτη στη Λεμεσό, μεταξύ των ωρών 8:30 - 13:00. Η πρώτη συνάντηση για την κάθε ομάδα θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πιο κάτω πρόγραμμα:

Ομάδα Ημέρα Επιμόρφωσης Ημερομηνία 1ης Επιμορφωτικής συνάντησης Χώρος Διεξαγωγής
ΛΕΥ 1 Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 Παιδαγωγικό Ινστιτούτο
ΛΕΥ 2 Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 Παιδαγωγικό Ινστιτούτο
ΛΕΥ 3 Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 Παιδαγωγικό Ινστιτούτο
ΛΕΜ 1 Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 Παράρτημα Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, Λεμεσός
ΛΕΜ 2 Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 Παράρτημα Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, Λεμεσός

Στο Παράρτημα αναγράφονται τα ονόματα των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών στο Πρόγραμμα, η ημέρα και ο χώρος της επιμόρφωσης.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει άμεσα να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Π.Ι. ακολουθώντας τον υπερσύνδεσμο https://myprofile.pi.ac.cy. Με την επιλογή «Ενημέρωση στοιχείων χρήστη» οι χρήστες θα πρέπει να προχωρήσουν στην «Υπηρεσία Κεντρικής Αυθεντικοποίησης Π.Ι.Κ.», όπου θα τους ζητηθεί το «Όνομα χρήστη» και ο «Κωδικός πρόσβασης». Σημειώνεται πως στον ίδιο χώρο υπάρχει διαδικασία ανάκτησης του «Ονόματος χρήστη» και του «Κωδικού πρόσβασης».

Για περισσότερες πληροφορίες ή και ερωτήματα παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με την ομάδα Συντονισμού του Προγράμματος στα τηλέφωνα 22402368 και 22402374 ή/και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Εγκύκλιος

Παράρτημα

Επικαιροποίηση στοιχείων