Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο προσφέρει Πρόγραμμα Επιμόρφωσης υποψήφιων καθηγητών Τεχνολογίας, το οποίο απευθύνεται σε υποψήφιους καθηγητές Τεχνολογίας που είναι εγγεγραμμένοι στον κατάλογο «Τεχνολογία χωρίς μαθήματα» και έχουν κληθεί από την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας να παρακολουθήσουν το ειδικό πρόγραμμα.

Στόχοι του Προγράμματος είναι η γνωριμία των υποψήφιων καθηγητών με το περιεχόμενο των Αναλυτικών Προγραμμάτων του μαθήματος Σχεδιασμός και Τεχνολογία / Τεχνολογία, τόσο στο Γυμνασιακό όσο και στο Λυκειακό Κύκλο, αλλά και η κατανόηση και εφαρμογή της διαδικασίας σχεδιασμού για τη διδασκαλία του μαθήματος.

Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011 και να ολοκληρωθεί μέχρι την Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011. Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν 50 συναντήσεις των τεσσάρων διδακτικών περιόδων (45 λεπτά κάθε περίοδος) σε απογευματινό / μη εργάσιμο χρόνο. Τα σεμινάρια θα διεξάγονται δύο φορές την εβδομάδα από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι και το Μάιο του 2011 και τρεις φορές την εβδομάδα κατά το μήνα Ιούνιο του 2011.

Το Πρόγραμμα θα προσφερθεί σε δύο εκπαιδευτικά κέντρα, ένα στη Λευκωσία και ένα στη Λεμεσό, στις σχολικές μονάδες και κατά τις μέρες που φαίνονται στον πίνακα:

Πόλη Σχολική Μονάδα Μέρες
Λευκωσία Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα Τρίτη - Παρασκευή
Λεμεσός Λανίτειο Λύκειο Β΄ Δευτέρα - Πέμπτη

Για το μήνα Ιούνιο του 2011 οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, όπως φαίνεται πιο κάτω:

Λευκωσία: Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή

Λεμεσός: Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη

Οι ώρες διεξαγωγής των συναντήσεων είναι 16:00 – 19:15 (τέσσερις διδακτικές περίοδοι).

Χρήσιμες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το Πρόγραμμα περιλαμβάνονται στον Οδηγό του Προγράμματος, αλλά και στα έγγραφα που επισυνάπτονται στην ιστοσελίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Χρήσιμα Αρχεία

Παρουσιάσεις Εκπαιδευτών