Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, και σε συνέχεια προηγούμενων εγκυκλίων (Αρ. Φακ. Π.Ι. 5.24.06, ημερομηνίας 24/9/2020, με θέμα τη «Συμμετοχή σε Προγράμματα και Δράσεις για την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδασκαλία και μάθηση, για τη σχολική χρονιά 2020–2021» και Αρ. Φακ. Π.Ι. 5.24.06, ημερομηνίας 10/12/2020, με θέμα την «Παραγωγή βίντεο από μαθητές και μαθήτριες για τη δημιουργική και ασφαλή χρήση του Διαδικτύου»), σας ενημερώνουμε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, μετά από αίτημα εκπαιδευτικών και μαθητών/μαθητριών, και λαμβανομένων υπόψη των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στα σχολεία εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε νέα παράταση του χρόνου υποβολής των συμμετοχών για τον Διαγωνισμό «Παραγωγή Σύντομου Βίντεο, από μαθητές/μαθήτριες για τη δημιουργική και ασφαλή χρήση του Διαδικτύου».

Ειδικότερα, τα σχολεία που ενδιαφέρονται, να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό μπορούν να υποβάλουν τη συμμετοχή τους μέχρι και την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021, στις 11:59 μ.μ. το αργότερο. Στο παράρτημα που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν στον Διαγωνισμό.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή και τυχόν διευκρινίσεις για τον Διαγωνισμό, μπορείτε να επικοινωνείτε με τις λειτουργούς του Τ.Ε.Τ. κ. Παναγιώτα Χατζηττοφή (τηλ.: 22402353, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ), κ. Άννα Τσιάρτα (τηλ.: 22402339, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) και κ. Μαριάννα Ιωάννου (τηλ.: 22402338, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

 

Εγκύκλιος και Παράρτημα

Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συμμετοχής
(υποβάλλεται από τα σχολεία)