Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης ημερ. 18.3.2020, για αναβολή όλων των δια ζώσης επιμορφωτικών συναντήσεων, λόγω της έκτακτης κατάστασης με την πανδημία του COVID-19, ενημερώνεστε ότι το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Νεοπροαχθέντων/είσων Διευθυντών/ντριών Σχολείων Προδημοτικής, Δημοτικής, Ειδικής και Μέσης Εκπαίδευσης 2019 – 2020 θα ολοκληρωθεί εξ αποστάσεως, μέσω διαδικτυακών σεμιναρίων.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν μέσω Microsoft TEAMS, και θα αρχίσουν από την Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020. Οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα θα πρέπει να έχουν εγκαταστήσει στον υπολογιστή τους το Microsoft TEAMS. Όλες οι πληροφορίες για τις συναντήσεις του Προγράμματος επισυνάπτονται στο Παράρτημα. Περαιτέρω οδηγίες για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση που αφορά στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Νεοπροαχθέντων Διευθυντών θα αποσταλούν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των συμμετεχόντων της κάθε ομάδας Ενημερώνουμε πως, σύμφωνα με τη Νομοθεσία (Σχέδια Υπηρεσίας), η παρακολούθηση των συναντήσεων του Προγράμματος είναι υποχρεωτική.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και ερωτήματα παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με την ομάδα Συντονισμού του Προγράμματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Εγκύκλιος και Παράρτημα