Επικοινωνία

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Καλυψώ Απέργη

Phone22402475

email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο προσφέρει στους/στις εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα να συμμετέχουν ως εισηγητές/εισηγήτριες σε Σεμινάριο στη Σειρά Σεμιναρίων με τίτλο «Οι εκπαιδευτικοί μιλούν για το έργο τους». Το Πρόγραμμα προσφέρεται για έβδομη συνεχή χρονιά και οργανώνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας δημιουργίας πολλαπλών ευκαιριών επαγγελματικής μάθησης στους εκπαιδευτικούς. Το Πρόγραμμα για την τρέχουσα περίοδο 2022 -2023 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Τα Σεμινάρια στοχεύουν στη διάχυση της γνώσης και της εμπειρίας των εκπαιδευτικών σε θέματα, τα οποία αντικατοπτρίζουν τα δικά τους ενδιαφέροντα και έχουνΜαΐου αποτελέσει αντικείμενο μελέτης, είτε στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών σπουδών τους, είτε στο πλαίσιο της καθημερινής εκπαιδευτικής τους πρακτικής. Παράλληλα, επιδιώκεται η ανταλλαγή απόψεων, καθώς και καλών πρακτικών μεταξύ των εκπαιδευτικών σε παιδαγωγικής φύσεως θέματα ως αποτελεσματικές διδακτικές προσεγγίσεις, οι οποίες έχουν εφαρμοστεί στην τάξη.

Όσοι/όσες εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρουσιάσουν εισήγηση στο Πρόγραμμα, παρακαλούνται να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής μέσω της πλατφόρμας του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου https://www.pi-eggrafes.ac.cy, (κατηγορία Σειρά Σεμιναρίων «Οι εκπαιδευτικοί μιλούν για το έργο τους»), μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2022.

Το Πρόγραμμα των Σεμιναρίων αναμένεται να ανακοινωθεί τον Ιανουάριο 2022 και τα Σεμινάρια πρόκειται να πραγματοποιηθούν την περίοδο Φεβρουαρίου – Μαΐου 2023.

Όσοι/ες εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα Σεμινάρια θα μπορούν να κάνουν εγγραφή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου από τα τέλη Ιανουαρίου 2023.