Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.), σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Μέσης Εκπαίδευσης, ανακοινώνει Πρόγραμμα Επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης (Λυκείων και Τεχνικών Σχολών) σε θέματα αξιολόγησης του μαθητή – εναλλακτικών μορφών αξιολόγησης.

Η εν λόγω επιμορφωτική δράση αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου Προγράμματος Επιμόρφωσης το όποιο θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της επόμενης σχολικής χρονιάς, τόσο μέσω κεντρικών, στοχευμένων επιμορφώσεων για διαφορετικές ομάδες εκπαιδευτικών, όσο και μέσω των θεσμοθετημένων επιμορφώσεων του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Στην επιμόρφωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε πρωινό εργάσιμο χρόνο (8:30-13:00), καλούνται να λάβουν μέρος, Συντονιστές Ειδικοτήτων (Φιλολογικά, Μαθηματικά και Φυσικές Επιστήμες) Λυκείων και Τεχνικών Σχολών. Το Πρόγραμμα της Επιμόρφωσης έχει ως ακολούθως:

Ημερομηνία Διεξαγωγής Επαρχίες Χώρος Διεξαγωγής Επιμόρφωσης
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 Λεμεσός, Πάφος Παράρτημα Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, Λεμεσός
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 Λευκωσία, Λάρνακα, Αμμόχωστος Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, Λατσιά, Λευκωσία

Σημειώνεται ότι η επιμόρφωση θα έχει θεωρητικό αλλά και βιωματικό μέρος. O Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους θα κάνει εισήγηση στην ολομέλεια και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν παράλληλα εργαστήρια, ανά ειδικότητα.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τους Συντονιστές Ειδικοτήτων (Φιλολογικά, Μαθηματικά και Φυσικές Επιστήμες) του σχολείου σας, να δηλώσουν συμμετοχή, μέσω του λογαριασμού του σχολείου σας, στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου https://www.pi-eggrafes.ac.cy (Κατηγορία  Προγράμματος: Ημερίδες-Συνέδρια), από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 μέχρι την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019. Ο ονομαστικός κατάλογος των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Π.Ι. την Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019.

Υπενθυμίζεται ότι για τη διαδικασία υποβολής δηλώσεων είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί η επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων. Οδηγίες για τον τρόπο εισόδου των χρηστών στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών, καθώς και για τον τρόπο επικαιροποίησης των στοιχείων τους, υπάρχουν στην εγκύκλιο του Π.Ι. με Αρ. Φακ. Π.Ι.16.8.01.2 και ημερομηνία 5/12/2018 και στην αρχική ιστοσελίδα του Π.Ι. http://www.pi.ac.cy. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος σύνδεσης, παρακαλούμε να στείλετε email στη διεύθυνση This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it και ο/η αρμόδιος/α λειτουργός του Π.Ι. θα επικοινωνήσει μαζί σας προς επίλυση του προβλήματός σας.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.

 

Εγκύκλιος

Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συμμετοχής
(υποβάλλεται από τα σχολεία)