Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της εγκυκλίου με θέμα «Συμμετοχή σε προγράμματα και δράσεις για την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδασκαλία και μάθηση, για τη σχολική χρονιά 2018-2019», ημερομηνίας 27/09/18, και σε σχέση με τη δράση Παραγωγή βίντεο από μαθητές για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου (Παράρτημα 4, σελ. 15), σας ενημερώνουμε ότι έχει αρχίσει η περίοδος υποβολής των συμμετοχών με τα βίντεο που έχουν δημιουργηθεί. Η υποβολή γίνεται διαδικτυακά, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στο https://www.e-epimorfosi.ac.cy/index.php?id=252&cat=121&a=2, μέχρι και την Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://internetsafety.pi.ac.cy/competition-details/short-video-2018-2019.

Αρκετοί εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα επιμορφωτικά εργαστήρια που προσέφερε ο Τομέας Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, τον Οκτώβριο 2018, με θέμα τη διαδικασία παραγωγής βίντεο και τη συγγραφή σεναρίου, και να λάβουν ανατροφοδότηση για την ιδέα και το σενάριο που ετοίμασαν με τους μαθητές τους, όπως αυτό ανακοινώθηκε στην προκήρυξη του διαγωνισμού. Δυστυχώς, δεν υπάρχει η ευχέρεια να προσφερθούν ξανά τα εργαστήρια αυτά, αλλά όσοι εκπαιδευτικοί δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στα σεμινάρια και επιθυμούν να λάβουν ανατροφοδότηση για το σενάριο που έχουν ετοιμάσει οι μαθητές τους, μπορούν να αποστείλουν το σενάριο στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και θα επικοινωνήσουν μαζί τους οι αρμόδιοι λειτουργοί του Π.Ι.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας και στηρίξετε τους μαθητές σας που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν βίντεο και να συμμετάσχουν στην εν λόγω δράση.

Για τυχόν διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Αναστασία Οικονόμου, Προϊστάμενη του Τ.Ε.Τ. στο τηλέφωνο 22402310 και ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή με τους Λειτουργούς του Π.Ι. στα τηλέφωνα 22402323, 22402339 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

Εγκύκλιος

Υποβολή συμμετοχής