Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) ανακοινώνουν την πραγματοποίηση εκδήλωσης με τίτλο: «Εναλλακτικές μέθοδοι διδασκαλίας και μάθησης μέσα από γελοιογραφίες». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, από τις 17:30 μέχρι τις 19:00, στην Αίθουσα Καστελλιώτισσα, στη Λευκωσία.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και Πρόεδρο του Συνδέσμου Κυπρίων Γελοιογράφων κ. Σώτο Βοσκαρίδη, με θέμα: «Η γελοιογραφία ως εναλλακτικό εκπαιδευτικό εργαλείο». Στη συνέχεια θα γίνουν σύντομες παρουσιάσεις από Σχολεία, στα οποία πραγματοποιήθηκαν Βιωματικά Εργαστήρια με θέμα τη γελοιογραφία και θα ακολουθήσει Έκθεση Γελοιογραφίας.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου ((http://www.pi-eggrafes.ac.cy), στην κατηγορία Ημερίδες – Συνέδρια από την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 μέχρι και την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018. Σημειώνεται ότι, για την επιτυχή καταχώριση των ηλεκτρονικών δηλώσεων, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή των εκπαιδευτικών στην Πλατφόρμα Εγγραφών του Π.Ι. ως χρηστών, όπως, επίσης, η επικαιροποίηση των στοιχείων τους. Οδηγίες για τη διαδικασία εγγραφής στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, για όσους και όσες δεν είναι ήδη εγγεγραμμένοι/ες, παρέχονται στην οικοσελίδα του ιστοχώρου.

Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με βάση την ημερομηνία και την ώρα δήλωσης της συμμετοχής, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Ο ονομαστικός κατάλογος των συμμετεχόντων/ουσών θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Π.Ι. την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018.

Σε όλους/όλες τους/τις εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Για τυχόν διευκρινίσεις ή περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στη λειτουργό του Π.Ι. Μαρία Ηρακλέους (22402387, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε άμεσα τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου σας.

Επισυνάπτεται η αφίσα της εκδήλωσης.

 

Εγκύκλιος

Αφίσα

Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συμμετοχής