Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, και σε συνέχεια σχετικής ταυτάριθμης Εγκυκλίου ημερ. 27/9/2018 υπενθυμίζεται ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, διοργανώνει πρόγραμμα επιμόρφωσης για τους/τις αντικαταστάτες/τριες εκπαιδευτικούς Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Βασικός σκοπός της επιμόρφωσης είναι η ενημέρωση των αντικαταστατών εκπαιδευτικών στα ακόλουθα θέματα: Νομοθετικά και Διοικητικά Ζητήματα, Βασικές Παιδαγωγικές Αρχές και Αναλυτικά Προγράμματα, Αποτελεσματική Διδασκαλία και Θέματα Οργάνωσης και Διοίκησης Τάξης και Αποτελεσματικής Αντικατάστασης, καθώς και Θέματα Οργάνωσης Μαθήματος.

Η επιμόρφωση θα προσφερθεί σε πέντε (5) απογευματινές συναντήσεις (16:00-18:30) στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στη Λευκωσία, και σε σχολεία στις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου. Περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω επιμορφωτικό πρόγραμμα υπάρχουν στη σχετική ταυτάριθμη Εγκύκλιο ημερ. 27/9/2018.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Επιμόρφωση από τους/τις αντικαταστάτες/τριες εκπαιδευτικούς γίνεται με υποβολή αίτησης μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (http://www.pi-eggrafes.ac.cy) στην κατηγορία «Eξειδικευμένα Σεμινάρια» στη θεματική «Πρόγραμμα επιμόρφωσης αντικαταστατών εκπαιδευτικών στη Μέση Γενική και Μέση Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση», μέχρι τις 22 Οκτωβρίου 2018. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μεγάλου αριθμού αιτήσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν στο εν λόγω πρόγραμμα επιμόρφωσης θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής. Ο ονομαστικός κατάλογος των συμμετεχόντων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου στις 23 Οκτωβρίου 2018.

Για την επιτυχή καταχώριση των ηλεκτρονικών αιτήσεων είναι απαραίτητη η εκ των προτέρων εγγραφή των εκπαιδευτικών, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα, ως χρηστών στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (http://www.pi-eggrafes.ac.cy) ή η επικαιροποίηση των προσωπικών τους στοιχείων. Οδηγίες για τη διαδικασία εγγραφής στην Πλατφόρμα φιλοξενούνται στην οικοσελίδα του ιστοχώρου (http://www.pi-eggrafes.ac.cy). Μετά την έγκριση της εγγραφής τους οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να κάνουν είσοδο στην Πλατφόρμα, για να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής τους στο πρόγραμμα.

Για τυχόν διευκρινίσεις ή περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στη λειτουργό του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Δρ Ανδρεανή Μπάιτελμαν (τηλ. 22402484 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

 

Ανακοίνωση

Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συμμετοχής