Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας πληροφορώ ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.) διοργανώνει το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης για Νεοπροαχθέντες/Νεοπροαχθείσες Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Προδημοτικής, Δημοτικής, Ειδικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2018 - 2019, το οποίο καλείστε να παρακολουθήσετε. Σύμφωνα με τη νομοθεσία (σχέδια υπηρεσίας), η παρακολούθηση των συναντήσεων είναι υποχρεωτική.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα δημιουργηθεί μία ομάδα επιμόρφωσης και θα διεξαχθούν 27 συναντήσεις, στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στη Λευκωσία και στο Παράρτημα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου στη Λεμεσό. Η πρώτη συνάντηση θα διεξαχθεί στις 3 Οκτωβρίου 2018 στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στη Λευκωσία. Οι συναντήσεις θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη, μεταξύ των ωρών 8:30 -13:00.

Στο Παράρτημα αναγράφονται τα ονόματα των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών στο Πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τις συντονίστριες του Προγράμματος, δρα Έλενα Χριστοφίδου (τηλ. 22402368, ηλ. διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) και κ. Καλυψώ Απέργη (τηλ. 22402375, ηλ. διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

 

Εγκύκλιος και Παράρτημα