Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας πληροφορώ ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.) διοργανώνει το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης για Βοηθούς Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2018 - 2019, το οποίο καλείστε να παρακολουθήσετε. Σύμφωνα με τη νομοθεσία (σχέδια υπηρεσίας), η παρακολούθηση των συναντήσεων είναι υποχρεωτική.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα διεξαχθούν 24 συναντήσεις και θα δημιουργηθούν πέντε (5) ομάδες επιμόρφωσης, εκ των οποίων τρεις (3) θα παρακολουθούν τις επιμορφωτικές συναντήσεις στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στη Λευκωσία και δύο (2) στο Παράρτημα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου στη Λεμεσό. Οι συναντήσεις θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη στη Λευκωσία και κάθε Τρίτη και Πέμπτη στη Λεμεσό μεταξύ των ωρών 8:30 -13:00, ως εξής:

Ομάδα Ημέρα Επιμόρφωσης Ημερομηνία 1ης Επιμορφωτικής συνάντησης Χώρος Διεξαγωγής
ΛΕΥ 1 Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 Παιδαγωγικό Ινστιτούτο
ΛΕΥ 2 Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 Παιδαγωγικό Ινστιτούτο
ΛΕΥ 3 Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 Παιδαγωγικό Ινστιτούτο
ΛΕΜ 1 Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Παράρτημα Λεμεσού
ΛΕΜ 2 Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Παράρτημα Λεμεσού

Στο Παράρτημα αναγράφονται τα ονόματα των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών στο Πρόγραμμα, όπως και ο χώρος επιμόρφωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τις συντονίστριες του Προγράμματος, δρα Έλενα Χριστοφίδου (τηλ. 22402368, ηλ. διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) και κ. Καλυψώ Απέργη (τηλ. 22402375, ηλ. διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

 

Εγκύκλιος και παράρτημα